(Poistunut julkaisusta)

Frontend Developer (Espoo/Tampere)
Finago

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

Etsimme Tikon-ohjelmiston tuotekehitykseen Espoon Keilarantaan tai Tampereelle oma-aloitteista ja innostunutta Fronttikehittäjää.

Työssäsi olet aktiivisessa roolissa ohjelmistoomme tehtävien muutosten suunnittelussa, toteutuksessa sekä testauksessa.

Työtehtävät

Ohjelmistokehityksemme kulmakiviä ovat asiakkaidemme liiketoiminnan ymmärrys ja käyttäjäystävällisyys. Kukaan meistä ei ole mestari kaikessa ja siksi opimmekin innokkaasti toisiltamme ja jaamme osaamista ennakkoluulottomasti.

Tikon-ohjelmisto muodostaa loppukäyttäjille suunniteltujen NetTikon-työvälineiden kanssa kattavan taloushallinnon ohjelmistokokonaisuuden tilitoimistoille ja yrityksille. NetTikon on erityisesti suunniteltu organisaation loppukäyttäjille hyödyntäen uusinta selainriippumatonta teknologia huomioiden työaseman, tabletin tai älypuhelimen asettamia vaatimuksia skaalautuvuudesta ja käytettävyydestä. Kehitysympäristömme keskeisiä palikoita ovat HTML5, JavaScript, AngularJS.

Edellytykset

Miten teet meihin vaikutuksen
- Sinulta löytyy ajantasalla olevaa osaamista ja näyttöjä ohjelmistokehityksestä
- Käyttämämme tekniikat ovat sinulle tuttuja
- Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi

Plussaa ovat
- Scrum-menetelmän tuntemus
- C# ja .Net Framework -osaaminen
- Talous-, palkka- tai materiaalihallinnon osaaminen
- NetTikon ja Tikon -ohjelmistojen käyttökokemus

Viihdyt meillä, jos haluat työskennellä oma-aloitteisesti, ratkaisukeskeisesti ja ottaa rohkeasti vastuuta työstäsi. Arvostat työkavereitasi ja jaat ajatuksiasi sekä kysyt askarruttavista asioista mielelläsi. Olet muita kohtaan ystävällinen ja luot ympärillesi hyvää fiilistä.

Edut

Tavoitteenamme on olla alan halutuin työnantaja
Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat nopean kasvumme ja kansainvälistymisemme kantava voima. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Pidämme huolta työntekijöistämme ja esimerkiksi etupalettimme on suunniteltu tukemaan henkilöstöämme töissä ja vapaa-ajalla.
Tarjoamme esimerkiksi ergonomiaa tukevat työvälineet, tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme useamman kerran vuodessa vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.

Lisätiedot

Heräsikö kysyttävää ? Jos, niin ota vain rohkeasti yhteyttä! Jarmo Krohns vastaa mielellään kysymyksiin joko sähköpostitse jarmo.krohns@finago.com tai puhelimitse +358 50 569 6043

Kiinnostuitko ? Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten voit lähettää meille hakemuksesi ja CV:si, palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen finago@poolia.fi . Hakemuksia käsittelee rekrytointikumppanimme Poolia Suomi Oy.

Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan valitun henkilön ja Finagon välillä. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteyshenkilö(t)

Jarmo Krohns

jarmo.krohns@finago.com
+358 50 569 6043

Voit hakea paikkaa lähettämällä hakemuksesi ja CV:si, palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen finago@poolia.fi