(Poistunut julkaisusta)

Frontend-devaaja (Jyväskylä)
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Monikanavaisen kaupan ratkaisut

Tarjolla haasteita, jotka kaipaavat ratkaisijaa!

Tehtävä

Hallitset Javascriptin koukerot ja olet moderneiden kehityskirjastojen ystävä jQuerystä alkaen. Angular2 ja React merkitsevät sinulle muutakin kuin hassuja sanoja. Ja vaikka sanat muuttuisivat vieläkin hassummiksi, sinun asiantuntemuksesi vain syvenee. Sekä Sass että Grunt ovat osaamisesi olennaisia osia ja olet kiinnostunut devausprosessin tehostamisesta laajemminkin. Kommunikoit tiimissä tehokkaasti ja varmistat tekemäsi muutoksien jälkeen järjestelmän kunnon, joten laatuajattelu ja testaustyökalut kuten Karma ja Jasmine eivät ole sinulle outoja. Olet kiinnostunut, seuraat, opiskelet ja jaat frontend alueen uusia trendejä.

Meillä pääset hyvään seuraan; työkavereinasi on alan ammattilaisia, jotka eivät pienistä hätkähdä. Intohimoisen asiantuntijatiimin sisällä vallitsee hyvä henki ja rento ilmapiiri. Tuemme toinen toisiamme ja purjehdimme maaliin liput hulmuten. Hyvä meidän tiimi!

Sinä ja me

Osaamisestasi huolimatta olet innokas oppimaan lisää ja surffaamaan suvereenisti kehityksen aallonharjalla. Tiimissämme pääset työskentelemään yhdessä maailmanlaajuisten asiakkaidemme kanssa aina parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi. Kansainvälisessä ympäristössä on tärkeää, että pystyt kommunikoimaan sujuvasti myös englanniksi.
Yrityksemme huolehtii henkilöstön hyvinvoinnista, ja panoksemme esimerkiksi kilpailukykysopimukseen on tarjota henkilökunnalle 24 lisätuntia liikuntaan. Seurassamme sinusta tulee siis ammattilaisurheilija. Hyvinvointia tukemassa ovat liikunta- ja kulttuurisetelit sekä lounasetu. Lounaalla voit pyörähtää alueen ravintoloissa. Taukojumppa ja hieronta pitävät hartiasi vetreinä ja työporukan sählyvuorolla voit tykittää itsesi maalikuninkaaksi.

Hae

Kuulostaako hyvältä? Jätä hakemuksesi 28.2.2018 mennessä, toivomme saavamme sinut joukkoomme mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Kimmo Hasanen, p. +358 40 5268 670.