(Poistunut julkaisusta)

Front Officer Kovaselle ja FixuTaxille
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018

Etsitkö joustavaa osa- tai kokoaikaista työtä ja oletko luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen, positiivinen sekä vastuuntuntoinen? Onko sinulla palava halu kehittyä asiakaspalvelun ammattilaiseksi? Mikäli vastasit näihin kyllä, etsimme sinua!

Kovanen Yhtiöt Oy on Suomen suurin täyden palvelun henkilökuljetusyritys, joka tarjoaa laadukkaan kuljetuksen taksipalvelusta tilausajoihin. Kovanen lanseerasi alkuvuodesta rinnalleen uuden palvelun, FixuTaxin, joka aloitti liikenteessä kesällä 2018. Yrityksillä on yhteensä yli 40 vuoden vankka kokemus taksialasta ja rautaisesta asiakaspalvelusta.

Etsimme nyt useampaa Front Officeria tilauskeskukseemme Helsingin Vallilaan. Front Officerin monipuolisiin tehtäviin kuuluu mm. vastaanottaa ja välittää kuljetustilauksia asiakkailtamme ja erilaiset ajojärjestelyt. Työ on osa- tai kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian.

Mitä toivomme uudelta tiimimme jäseneltä?

Aiempaa kokemusta alalta ei tarvita, mutta kokemus asiakaspalvelutehtävistä ja/tai -kolmivuorotyöstä katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta sekä timantinkovaa asiakaspalveluhenkisyyttä. Rohkea asenne ja työtä pelkäämätön ote auttavat sinua eteenpäin.

Tilauskeskuksessamme on välillä ruuhkapiikkejä, joten paineensietokyky, tehokkuus ja joustavuus ovat ominaisuuksia, joita arvostamme. Luonteeltasi olet innostava, kannustava ja luontainen tiimipelaaja. Tietysti hallitset hyvin myös tietokoneen ja omaksut nopeasti uudet järjestelmät. Kommunikoit sujuvasti suomen- ja englannin kielellä niin suullisesti, kuin kirjallisestikin. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Hakemamme henkilö on valmis työskentelemään aamu-, ilta- ja yövuoroissa, sillä tilauskeskuksemme ei nuku koskaan ja töitä on tarjolla 24/7 viikon jokaisena päivänä.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä mahdollisuuden tulla luomaan kanssamme uutta palvelukonseptia Suomeen. Lisäksi tarjoamme ison talon edut, kuten kattavan työterveyshuollon, modernit työtilat sekä kilpailukykyisen palkan.

Mikäli edellä kuvattu on juuri sitä, mitä etsit ja haluat päästä osaksi huipputiimiämme, toivomme sinun jättävän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelulla, joten tarkkaile sähköpostiasi. Lisätietoja antaa Jarmo Käki +358 50 573 8738 arkisin 9-10 välisenä aikana.

Eduksi luettavat asiat: Vuorotyö, Asiakaspalvelu puhelimitse