(Poistunut julkaisusta)

Front Office Manager
Hotel Kämp

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Haemme nyt esimiestä vastaanottoomme nimikkeellä

VASTAANOTTOPÄÄLLIKKÖ,  FRONT OFFICE MANAGER

Tarjoamme sinulle aitiopaikan luksushotellien huipulta upeassa ja ammattitasoisessa Kämp Collection Hotels -joukossa!

Hotel Kämpin vastaanottopäällikkönä vastaat hotellin vastaanoton operatiivisesta toiminnasta ja sen kehittämisestä. Huolehdit vastuualueesi tehokkuudesta ja ymmärrät tuloksen muodostumiseen vaikuttavat asiat; osaat sovittaa yhteen korkean laadun ja tehokkaan toiminnan. Olet intoihimoinen ja rautainen asiakaspalvelun ammattilainen ja tähtäät jokaisella asiakaskohtaamisella ylivertaiseen asiakaskokemukseen. Toimit vastaanottotiimin esimiehenä ja raportoit Hotel Managerille. Positio on kokoaikainen.

Esimiehenä olet kannustava, auttavainen ja toimit esimerkillisenä keulahahmona tiimillesi. Henkilöstön hyvinvointi ja motivointi on sinulle sydämen asia. Osaat innostaa hotellivieraiden elämykselliseen palveluun sekä toimit hotellin eri osastojen välisenä linkkinä jolla tavoittelet saumatonta yhteistyötä ja upean yhteishengen jatkumoa.

Sinulla on hyvä paineensieto- ja ongelmanratkaisukyky ja pystyt hoitamaan lukuisia asioita samanaikaisesti. Omaat innostavan otteen rakentamaan ja ylläpitämään sujuvia toimintaprosesseja. Olet tottunut työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä ja alan järjestelmät ja työvälineet kuten Opera PMS ja MaraPlan ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Sinulla on monipuolinen useamman vuoden kokemus hotellin esimiestehtävistä.

Oletko kenties sinä meidän uusi Vastaanottopäällikkömme? Lisätietoja tehtävästä antaa Hotel Manager Lotta Wesamaa sähköpostilla lotta.wesamaa@hotelkamp.com. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevasta linkistä, kuitenkin viimeistään 28.9.2018 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan ammattilaisen löydyttyä.