(Poistunut julkaisusta)

Front End/Full Stack Developer
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2020

Moro. Me ollaan devariporukka Tampereelta ja etsimme tiimiimme fronttipainotteista full stack -kollegaa.  

 

Kuvittele mielessäsi devaritiimi ja miltä se oikein näyttää. Mielikuvasi myötä sait luultavasti juuri täydellisen visuaalisen kuvan siitä, millainen meidän tiimimme on. Olemme todella ammattitaitoinen porukka ja työskentelemme OP:lla verkkomaksamiseen liittyvien teemojen parissa. Olemme asiantuntijoita omalla alueellamme ja meille on tärkeintä sinun ammattitaitosi ja halu tehdä kanssamme tiivistä yhteistyötä. Suomen talouden voisi kuvitella viime aikojen perusteella pyörivän vessapaperi valuuttanaan, mutta näin ei onneksi ole tapahtunut. Poikkeusajat ovat kasvattaneet verkkokauppaliikennettä ja pääsetkin tiimissämme työskentelemään ajankohtaisten ja tärkeiden teemojen parissa.  

 

Meidän tiimimme sisältä löytyy vahvaa back end -osaamista, joten sinulta toivoisimme löytyvän ammattitaitoa enemmän front endin puolelta. Työssäsi kuitenkin tärkeää on, että luet ja kirjoitat sujuvasti myös back endin koodia. Sinun vastuullasi olisi erityisesti verkkomaksamisen käyttöliittymän kehitys- ja ylläpitotyöt. Pääsisit aloitettuasi muun muassa mukaan tekemään töitä rahanpesun ja koodin uudelleenkirjoitukseen liittyen. Saavutettavuus ja onnistunut visuaalinen ilme ovat tiimillemme tärkeäitä ja arkeasi helpottaa, mikäli haluat tavoitella näitä samoja asioita kanssamme. Me ajattelemme, että jokainen tiimiläinen on osaltaan tekemässä OP:sta ketterämpää organisaatiota, joten arvostamme jokaisen omaa itseohjautuvaa työpanosta ja näkemystä erilaisista tavoista päästä hyviin lopputuloksiin.  Meille DevOps tarkoittaa mielentilaa, jossa tehokkuus ja laatu kohtaavat yhdessä tekemisen kautta. Jos tämä ei nyt auennut haluamallasi tavalla, niin käy kurkkaamassa meidän Tech Podcastin kautta, miten siistejä juttuja meillä tehdään. 

 

Odotamme sinulta 

Yleensä tähän väliin tulee se valtava lista tekniikoita ja kyvykkyyksiä, joita sinun pitäisi handlata. Me kuitenkin haluamme sanoa ensimmäisenä, että vahvan teknisen taustan lisäksi toivomme sinun olevan ennen kaikkea mukava työkaveri. Meille tämä tarkoittaa sitä, että olet itseohjautuva, oma-aloitteinen ja tekevä tyyppi. Siitä me tykkäämme ja sellainen fiilis tiimissämme on. Toki tekemistäsi helpottaa, mikäli osaat jo meillä käytettyä teknologioita, kuten Typescript, React, Node.js ja Docker. Rekrytoija käski lisäksi mainostaa, että jos näiden lisäksi vielä repertuaariisi kuuluu esimerkiksi CSS, PostgreSQL, AWS ja Git, olet jo paperilla hurmannut hänet.  

 

Etsimme hakemuksestasi 

- Useamman vuoden kokemusta front end –painotteisesta full stack -kehityksestä 

- Teknologiaosaamista (erityisesti Typescript, React, Node.js ja Docker) 

- Tiimityöhalukkuutta ja halua toimia asiantuntijana moniosaavassa tiimissä 

   

Mitä me tarjoamme sinulle?    

Ensinnäkin pääset osaksi yritystä, jossa luodaan ja kehitetään toimialan parhaita tuotteita ja palveluita yhdessä muiden kiven kovien ammattilaisten kanssa! Pääset työskentelemään OP:n konttorille Tampereella, jossa meillä on tarjota sinulle modernit toimitilat hyvien kulkuyhteyksien päässä. Saat myös ison määrän kollegoita, sillä koko OP Ryhmässä työskentelee noin 12 000 henkilöä, joten osaamista löytyy hurjalta määrältä eri alojen asiantuntijoilta. Juuri huippuosaavat kollegat koetaan meillä kyselyjen mukaan eniten ammatillista kasvua vauhdittavaksi seikaksi arjessamme.   

   

Pankkialan toimijana voisi helposti kuvitella muuta, mutta olemme yksi Suomen suurimpia IT taloja ja tuotamme asiakkaille näkyvät IT-ratkaisut pääosin itsenäisesti. Siksi meiltä löytyy tuhansia alan osaajia ja esimerkiksi koodarikulttuuri näyttäytyy jo nykypäivänä vahvana. Olemme Suomessa isoin talo, joka on ottanut käyttöön heimomallin samalla, kun luomme uudenlaista työskentelytapaa, jossa yksittäinen asiantuntija on tärkein voimavara. Arvostamme intohimoa tuottaa ratkaisuja, johon liittyvä automaatio on uudelleenkäytettävää ja jonka dokumentaatio on korkeatasoista. Kyky tunnistaa riippuvuuksia, ongelmia ja riskejä sekä toimia näiden pohjalta ratkaisukeskeisesti on meille tärkeää.    

 

Lisäksi tietenkin meiltä löytyy erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Etuihimme kuuluvat henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Lisäksi saat käyttöösi kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Lisäksi tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa. Isona talona meillä toki on myös tarjota ison talot edut henkilökohtaiselle ammatilliselle kasvulle ja kehittymiselle. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii OP Software Academy, jossa saat lisäkouluttautua työajallasi.    

   

Näin haet meille töihin   

Hae tehtävään heti, sillä rekrytoija käy kuulemma hakemuksia läpi jo hakuajalla. Viimeinen hakupäivä on keskiviikkona 31.5.2020. Jos jäi jotakin mielenpäälle, nii paskysye Jukka Merisalolta (jukka.merisalo@op.fi). 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet, ja hänelle teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.   

 

Toivottavasti saadaan susta meidän uusi tiimikaveri!