(Poistunut julkaisusta)

Front-end sovelluskehittäjä
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018
Etsimme taitavaa Javascript-kehittäjää 25 hengen tuotekehitystiimiimme. Tulet työskentelemään kasvavan talous- ja kiinteistöhallinnan pilvipalvelu Visma Fivaldin parissa, jolla on tällä hetkellä jo yli 30 000 käyttäjää. Visma Fivaldi tarjoaa monipuoliset työkalut taloushallinnon ja kiinteistöhallinnan ammattilaisten eri tarpeisiin sekä ratkaisut taloushallinnon ulkoistajalle yhdessä tilitoimiston kanssa. Vastuullasi on Angular-pohjaisen käyttökokemuksen suunnittelu ja kehittäminen.

Toimenkuvaasi kuuluvat tehtävät alkaen alkuvaiheen määrittelytyöstä, jatkuen koko kehitystyön ajan julkaisuun ja käyttökokemuksen jatkokehitykseen asti loppukäyttäjien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää ymmärrystä moderneista teknologioista, sujuvaa englanninkielen taitoa sekä käyttäjälähtöisten sovelluskehitysmenetelmien tuntemusta. Sinulla on jo mahdollisesti aiempaa kokemusta tilitoimistoalalta tai vastaavien järjestelmien tuotekehityksestä. Odotamme JavaScript, HTML, CSS- ja web-teknologioiden osaamista. Tarvitset kokemusta moderneista single page -sovelluksista ja mikropalveluympäristöistä. Nykyinen teknologiapakkamme on Angular 2+, Spring, Docker, PostgreSQL ja Oracle DB. Tehtävä vaatii myös määrätietoista ja aktiivista asennetta sekä hyviä organisointi- ja kommunikointitaitoja. Olet kiinnostunut yksityiskohdista, mutta näet myös niiden yläpuolelle hahmottaen kokonaisuuksia.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Tarjoamme ympäristön jossa pääset ohjaamaan tuotteen kehittymistä ja vaikuttamaan oman työsi sisältöön. Monikansallisen Visma Groupin yrittäjähenkinen kulttuuri liiketoimintayksiköissämme luo ainutlaatuisen ilmapiirin ja loistavia tilaisuuksia urakehitykselle. Jos jaat intohimomme pilvipalveluihin ja moderneihin web-teknologioihin, ja sinulta löytyy energiaa onnistua yhdessä pohjolan jännittävimmistä yrityksistä, lähetä hakemus ja CV portaaliimme viipymättä.

Työpaikka on vakituinen ja sijaitsee Helsingissä, Tampereella tai Turussa. Hae paikkaa viimeistään 16.12.2018 mennessä, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tech Lead Jaakko Korhonen, puh. 050 3285 285 tai jaakko.korhonen@visma.com.