(Poistunut julkaisusta)

Front-end Software Developer Hyvinvointianalyysi-tiimiin
Firstbeat Technologies Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Etsimme Hyvinvointianalyysin tuotekehitystiimiimme Jyväskylään kokenutta ja vaikuttamishaluista kehittäjää. 

Mitä tarjoamme? 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla mukaan kehittämään uutta merkittävää verkkopalvelua, joka parantaa ihmisten hyvinvointia maailmanlaajuisesti. 

Meillä pääset mukaan energiseen ja osaavaan porukkaan, jossa tehdään softaa moderneilla työkaluilla ja ohjelmointikielillä sekä suhtaudutaan suorastaan fanaattisella intohimolla automaatioon ja ketterään, jatkuvaan toimitukseen. Meillä saat käyttää omia aivojasi ja olla asioista eri mieltä. Ratkomme ongelmat iloisella asenteella ja hyvällä osaamisella. Haluamme tehdä maailmasta joka päivä hiukan paremman. 

Lisäksi tarjoamme monipuolisia kehittymismahdollisuuksia työn ohessa. Pääset myös vaikuttamaan siihen, mihin suuntaan yrityksemme tuotekehitystä viedään. 

Mitä toivomme? 

Olet kiinnostunut moderneista front-end-ratkaisuista, ja osaat luoda niiden avulla kauniita ja odotukset ylittäviä, toimivia verkkopalveluja. Rakastat eleganttia koodia, jota on helppo ylläpitää ja kehittää. Osaat soveltaa hyvän ohjelmistosuunnittelun periaatteita myös tyyleihin ja merkkaukseen.

Käytämme ratkaisuissa mm. seuraavia teknologioita ja työkaluja: React, Typescript, GraphQL, Terraform, REST, Serverless, Lambda, Docker sekä AWS. Arvostamme kokemusta pilvipalveluiden käytöstä ja mikropalveluarkkitehtuurista.

Toivomme sinulta vähintään kahden vuoden työkokemusta. Tärkeintä kuitenkin on halu kehittyä sekä kyky olla utelias ja oppia uutta. 

Haku 

Jos tunnistat itsessäsi halun tehdä asioita oikein ja isolla sydämellä energisessä tiimissä, niin haluamme ehdottomasti kuulla sinusta. Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen sähköisen lomakkeen kautta viimeistään 31.4.2019.