(Poistunut julkaisusta)

Front-end painotteinen full-stack kehittäjä
Soficta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2018
Soficta Oy
Soficta on voimakkaasti kasvava innovatiivinen suomalainen ohjelmistokehitystalo, joka haluaa vastata asiakkaidensa tarpeisiin korkealla ammattitaidollaan, luotettavuudellaan ja asiakaslähtöisyydellään.

Tehtävänämme on ensisijaisesti auttaa asiakkaitamme ja ratkaista heidän ongelmiaan tarjoamalla laadukkaita ohjelmistoratkaisuja, jotka sekä tukevat että tehostavat asiakkaidemme liiketoimintoja.

Ammattitaitoinen, kokenut ja motivoitunut tiimimme pystyy ratkaisemaan asiakkaidemme monimutkaisimmatkin ongelmat kustannustehokkaasti. Luomalla laadukkaita kokonaisratkaisuja, takaamme asiakkaillemme mahdollisimman suuren hyödyn.

Asiakkaamme ja asiakkaidemme tyytyväisyys on meille arvokkainta, joten tuottamiemme tuotteiden ja palveluiden laatutaso on meille tärkeintä.
Toimenkuva
Haemme Soficta Oy:lle oma-aloitteista, motivoitunutta sekä ulospäinsuuntautuvaa front-end painotteista full-stack kehittäjää. Sinulla on vahvaa näkemystä käyttäjälähtöisestä UI/UX-suunnittelusta. Työtehtävinäsi tulee olemaan mm. koodaus, käyttöliittymät ja suunnittelu. Teet läheisesti työtä tuotevastaavan kanssa ja olet valmis ottamaan vastuuta sekä esimerkilläsi ohjaamaan kehittäjätiimiä huippusuorituksiin.
Odotamme sinulta
Tehtävä edellyttää vahvaa osaamista ja aiempaa kokemusta JavaScript, jQuery, HTML5, CSS3, Bootstrap -teknologioista. Hallitset C#:n, ASP.NET MVC ja ASP.NET Core MVC frameworkin. Osaat IIFE-patternin, ja mielellään muitakin hyviä suunnitteluperiaatteita. Omaat hyvät visuaaliset taidot, arkkitehtuurillista näkemystä, olet oppimiskykyinen ja haluat tutustua uusiin teknologioihin.

Eduksi lasketaan kokemusta React, Vue ja Angular teknologioista, Entity Framework ja Entity Framework Core teknologioista, Azure-palveluista sekä NoSQL tietokannoista, esim. CosmosDB.
Koulutus ja työkokemus
Toivomme hakijoilta työtehtävää tukevaa koulutustaustaa, mutta kokemus monipuolisista IT-työtehtävistä on työssä menestymisen kannalta tärkeämpää. Oma-aloitteisella työtavalla sekä hyvillä tiimityöskentelytaidoilla sekä positiivisella asenteella sopeudut hyvin tähän kasvavaan yritykseen.
Muut tiedot
Tarjoamme viihtyisät työpuitteet innostavassa työympäristössä Salon IoT kampuksella sekä kokoaikaisen vakituisen työsuhteen. Rekrytoinnista vastaa Salo Varamiespalvelu. Mikäli kiinnostuit tehtävästä lähetä 6.5.2018 mennessä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen sekä CV sähköpostilla salo@vmp.fi. Toimithan pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa. Jos sinulta löytyy jo asiointiprofiili VMP:n sivuilta, niin merkitse tämä paikka kiinnostavaksi ja lisää CV:si palkkatoiveen kera.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Charlotta Jaakkola, charlotta.jaakkola@vmp.fi, (02) 728 1450
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 06.05.2018 mennessä.