(Poistunut julkaisusta)

Front End -kooditaikuri, kokoaikainen, Taikala Oy
Taikala Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019
Onko sinulla osaamista ja näkemystä web- tai mobiilisovellusten kehittämisestä? Haluaisitko päästä tekemään ohjelmistokehityksen taikatemppuja osana loistavaa työympäristöä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Front Endin kooditaikuri!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Taikala Oy:lle, innostunutta Front End -kooditaikuria vakituiseen työsuhteeseen Espoon Leppävaaraan. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.
  
Front End -kooditaikurina toteutat itseäsi monipuolisten tuotekehitys- ja asiakasprojektien parissa. Pääset tekemään ohjelmistokehitystä Agile-menetelmillä ja moderneilla teknologioilla. Tällä hetkellä he tekevät projektejaan Rubyllä ja Javascriptilla käyttäen tuoreimpia versioita parhaista frameworkeista (Rails, React, Redux). Kokemuksesi mukaan aloitat joko asiakasprojektien parissa tai Taikalan omien tuotteiden kehittämisen parissa, kuten myClub. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden auttaa monia asiakkaita laadukkailla toteutuksilla.

Taikala tuo helpotusta ja hallittavuutta yritysten ja yhteisöjen toimintaan web-sovelluksilla ja palveluilla. He ovat luova, osaava, tuottava ja vikkelä toimija, jonka kanssa on mutkatonta toimia. Lisätietoja yrityksestä: https://www.taikala.fi/

Pääasialliset tehtävät
 • Laadukkaan koodin kirjoittaminen
 • Ohjelmistojen suunnittelu sekä kehittäminen
Odotamme sinulta
 • Aikaisempaa kokemusta työkokemuksen tai vahvan harrastuneisuuden kautta
 • JavaScript ja/tai Ruby osaamista
 • Git, Scrum ja automatisoitujen testien ymmärrystä
 • Kehittymishalua sekä aitoa innostusta tehdä ohjelmistokehityksen taikatemppuja
Tarjoamme sinulle
 • Mahdollisuuden toteuttaa itseäsi ja oppia uutta
 • Monipuoliset tuotekehitys- ja asiakasprojektit, joiden parissa kehittää osaamistasi
 • Modernit työvälineet ja mahdollisuuden etätyöhön
 • Kannustavan työyhteisön tuen ja ammattitaitoiset työkaverit
 • Yrityskulttuurin, jossa pääset vaikuttamaan
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 27.11.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Junior Recruitment Manager Jasmin Niemelä (jasmin.niemela@studentwork.com, 0406305857).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.