(Poistunut julkaisusta)

Front-end kehittäjä
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on digitaaliseen markkinointiin ja -viestintään erikoistunut IT -talo. Etsimme nyt heidän kasvavaan tiimiinsä uutta vahvistusta nimikkeellä

FRONT-END KEHITTÄJÄ (markkinointiratkaisut) Turkuun.

Tehtävässä menestyminen edellyttää teknisen osaamisen lisäksi innostusta ja mielenkiintoa kehittää asiakasyritysten toimintaa. Arvostamme kokemusta www -ohjelmoinnista ja kykyä omaksua alan uusimpia työmenetelmiä.

Asiakasyrityksemme tarjoaa työpöytää rennossa ja nuorekkaassa tiimissä, jossa kehitellään koko ajan uusia ja innovatiivisia ratkaisuja asiakasyritysten liiketoimintaa tukemaan.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus osoitteessa www.temp-team.fi -> Löydä töitä -> Front-end kehittäjä. Tiedustelut: henri.kiiskilai@temp-team.fi tai +358 40 455 2130.