(Poistunut julkaisusta)

Front End / Full Stack Developer
Poolia IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Esittely

Etsimme Helsingin Kampissa sijaitsevalle asiakkaallemme kokenutta ja osaavaa

Front End / Full Stack kehittäjää

jolle selainpohjaisten järjestelmien sekä palvelimen toiminnallisuuden ohjelmointi on suorastaan intohimo.

Olethan omatoiminen, itseohjautuva sekä vastuullinen työntekijä, joka loistaa niin omissa projekteissaan kuin ryhmässäkin!

Työtehtävät

Työskentelet suorassa asiakaskontaktissa monipuolisten julkishallinnon järjestelmäprojektien parissa. Työskentelyn lähtökohta on aina asiakas- ja käyttäjäystävällisyys. Koska useat sovellukset ovat jo asiakkaan päivittäisessä käytössä, vaativat muutos- ja kehitystarpeet nopeaa reagointikykyä ja konsultoivaa palveluotetta.

Työskentely organisoidaan itsenäisesti eri kokonaisuuksista ja vastuualueista. Työntekoa ei valvo esimies vaan projektista vastaava tekijä on suoraan yhteydessä asiakkaaseen ja kaikki huolehtivat itsenäisesti omien tehtäviensä hoitamisesta.

Edellytykset

Edellytämme yliopistotasoista tutkintoa. Olet jo kokenut front end- tai full stack- kehittäjä, jolta löytyy ymmärrystä niin projektinhallinnasta kuin asiakasvastuullisesta työskentelystä sekä halua myös kehittyä näillä alueilla.

Hallitset sujuvasti seuraavat työkalut: Java, Javascipt, HTML5, CSS ja SQL. Odotamme sinulta halua kehittää omaa osaamistasi ja intoa työskennellä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Itsenäisen työskentelyn onnistumisen varmistamiseksi odotamme aktiivista kommunikointia tehtävistä ja projektin etenemisestä. Suosimme ketteriä menetelmiä projektityössä sekä ongelmanratkaisussa. Toivomme kokemusta tai vähintään vahvaa ymmärrystä integraation välineiden ja koodianalyysiohjelmistojen käytöstä sekä eduksesi katsomme tietotaidon adaptiivisten käyttöliittymien kehityksestä (esim. mobiili, Android tai iOS).

Lisätiedot

Tämä paikka täytetään heti kun sopiva tekijä löytyy, joten jos tehtävä herätti kiinnostuksesi ja koet, että luova ja joustava ilmapiiri olisi sinun juttusi niin laitathan meille tietoa itsestäsi CV:n ja hakemuksen muodossa!

Mahdollisiin lisäkysymyksiisi vastaa Poolia IT:ssä Sigrid Puhilas-Ikonen numerossa 0407406509 tai sähköpostilla sigrid@poolia.fi.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter