(Poistunut julkaisusta)

Front End Developer
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Oletko tunnistanut kipinän päästä itse kehittämään entistä vaikuttavampia, suuren ihmisjoukon käytössä olevia, arkea helpottavia ratkaisuja? Haluaisitko päästä vaikuttamaan sellaisiin palveluihin, joita todennäköisesti itsekin arkielämässäsi käytät?

Miksipä et harkitsisi tulemista ohjelmistokehittäjäksi Suomen suurimpaan finanssitaloon, ja nykyään myös eturivin teknologiataloon? Tehtävässä yhdistyvät isot vaikuttamismahdollisuudet, jatkuva työssä kehittyminen ja työkavereilta oppiminen sekä kunnianhimoisten ratkaisujen kehittäminen OP:n yhteisen palvelulupauksen eteen. Helsingissä sinua odottavan Front End Developerin tehtävän myötä OP:lla sinulle avautuu mahdollisuus päästä suomalaisen fintechin ytimeen.

OHJELMISTOKEHITTÄJÄNÄ OP:LLA

Meidän mielestämme työssämme parasta on juuri nuo edellä mainitut vaikutusmahdollisuudet. OP:lla olemme tehneet ja teemme edelleen muutosmatkaa, joka mullistaa sekä oman työmme että asiakkaillemme tuottamamme palvelut. Ketterä toimintamalli otetaan vaiheittain käyttöön koko organisaatiossa ja siinä vastuu ja vapaus jakautuu kaikille OP:laisille. Ohjelmistokehittäjänä sinun työssäsi se tarkoittaa, että pääset tiimisi kanssa tekemään kunnianhimoisimpiakin kehitystöitä siten kuin se teistä huippuammattilaisina parhaalta tuntuu.

Tässä työssä teet yhteistyössä rinnakkaisen tiimin kanssa asuntorahoituksen digimyynnin edistämisen kehittämistä tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa. Tulet tekemään pääasiallisesti työtä OP:n uuden asuntolainapalvelun kanssa. Suomen suurin automaattisen asuntorahoituksen palvelu mahdollistaa lähes 50 prosenttia suomalaisten kotien asuntolainoista. Oma tiimisi koostuu kokeneista digipalvelun rakentajista, ja olet mukana rinnakkaisen growth hacking tiimin arjessa optimoimassa rahoituksen ostopolkuja, mm OP.fi sisältöjä. Ketterässä, itseohjautuvassa moniosaajatiimissä pääsee hyvin tuomaan esille osaamistaan ja kehitysideoitaan.

NÄILLÄ ONNISTUT:

  • Vahva kokemus web-sovelluskehityksestä moderneilla Front End-teknologioilla, erityisesti React, Html ja Css
  • Fullstack -kokemus on etu.
  • Ymmärrystä Agilesta palvelukehityksestä pitäen sisällään jatkuvan parantamisen, integroinnin (CI) ja julkaisemisen (CD)

MILTÄ TYÖSI JA URASI OP:LLA NÄYTTÄÄ?

Kun ohjelmistokehittäjiltämme kysyy, mikä työssä on parasta, vastaus löytyy työkavereista. Huippuosaavat kollegat koetaan meillä eniten ammatillista kasvua vauhdittavaksi seikaksi arjessamme. Toisena seikkana kehittymiseen vaikuttaa jatkuva uuden opettelu, kokeileminen ja uusiin teknologioihin panostaminen. Meillä saa ja pitääkin olla valmiina luotaamaan jatkuvasti alan uusia tuulia.

Ohjelmistokehittäjän työ pankkialalla on yhteiskunnallisesti vaikuttavaa. Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssialan yritys Suomessa ja uudistumme jatkuvasti tavoilla, jotka vaikuttavat miljoonien ihmisten arkeen. Tehtävä on jaettu meille kaikille OP:laisille, joten myös sinä olet asiantuntemuksellasi mahdollistamassa tulevaisuuden pankkipalvelua.

NÄIN HAET MEILLE TÖIHIN!

Jos innostuit, ilmianna itsesi meille niin tutustutaan! Kysy lisätietoja tehtävästä puhelimitse tai sähköpostitse Johanna Lintunen (puh. 050 591 9340). Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@barona.fi. Jos taas olet näillä puheilla valmis hakemaan tehtävään, lähetä hakemuksesi meille 20.10.2019 mennessä!