(Poistunut julkaisusta)

Front End Developer
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Etsimmeköhän juuri Sinua? Kaipaamme tehotiimiimme fronttidevaajaa, joka ei haasteiden edessä kalpene. Emme etsi ninjaa, emme supersankaria, vaan rautaisen ammattilaisen. Voit kuitenkin olla joko urasi alkutaipaleella tai jo kokeneempi kettu.

Sinä ja tehtäväsi

Olet Javascriptin kanssa sinut, ja myös vähintäänkin tutustunut sen moderneihin kirjastoihin jQuerysta Angularin kautta Reactiin ja eteenpäin. SASS ja Grunt/Gulp/Webpack eivät ole sinulle hepreaa ja olet joskus myös saattanut katsoa Javaa kohti. Et kavahda uusia teknologioita, mutta siedät myös vanhempia. Ymmärrät, että devausprosessin tehostaminen on hyvä asia ja kaikkien eduksi. Käyttöliittymät – miten ne toimivat ja miksi, sekä miten ne saa näyttämään hyviltä – ovat sinulle tärkeitä asioita. Myös visuaalisesta silmästä ja sen käyttämisestä moderneilla työkaluilla, kuten vaikkapa Adoben työkalut ja Sketch, on runsaasti hyötyä.

Meillä pääset hyvään seuraan; työkavereinasi on alan ammattilaisia, jotka eivät pienistä hätkähdä. Tiimin sisällä on hyvä henki ja rento ilmapiiri, johon sujahdat vaivattomasti. Tuemme toinen toisiamme, jaamme tietoa tekniikoista, menestyksistä sekä vaikeuksista voiton tiellä. Hyvä meidän tiimi!

Me

Meitä on Solteqissa yhteensä 550 asiantuntijaa viidessä eri maassa, mutta silti yksikkömme on oma tiivis yhteisönsä suuremman organisaation sisällä. Avokonttorissamme vaihdetaan ajatuksia ja sparrausta saa, kun sitä tarvitsee. Ylimieliset gurut eivät meitä kiinnosta – huippuosaamiseen kuuluu meillä halu auttaa ja tukea myös kollegoja työssään.

Emme väitä olevamme täydellisiä – kukaan ei ole – mutta olemme huippuja kehittämään parempaa työpaikkaa yhdessä. Yhteishenkemme saakin kehuja työntekijöiltämme. Tarjoamme sinulle ison yrityksen hyvät työsuhde-edut ja uramahdollisuudet, mutta myös sopivan matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin. Jokainen voi vaikuttaa omaan työhönsä. Työhyvinvointiasi tukevat toimistojemme omat hyvinvointivalmentajat sekä erilaiset yhteiset aktiviteetit.

Näin haet

Haemme devaajaa ensisijaisesti vielä uutuuttaan hohtavalle Tampereen toimistollemme Finlaysonilla. Hakea voit 1.12.2018 asti. Liitä hakemukseen ainakin CV:si. Lisätietoja sähköpostilla janne.vaananen@solteq.com tai antti.vartio@solteq.com.