Front-End Developer, Mobify Invoices Oy, Turku
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2021
Etsimme kokoaikaista Front-End Developeria Asiakkaallamme Turkuun! Tässä tehtävässä pääset työskentelemään osana tiivistä, osaavaa ja inspiroivaa työyhteisöä mielenkiintoisten projektien parissa. Toivomme sinun kerryttäneen jo hieman kokemusta mobiilikehityksen parissa, tärkeintä on kuitenkin motivaatiosi ja aito halu kehittyä mobiilikehityksen parissa!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset toteuttamaan osaamistasi nopeassa ja vaihtelevassa työympäristössä. Toimit läheisessä yhteistyössä kokeneen kollegasi kanssa, jonka kanssa yhdessä vastaatte Front-End Mobiilikehityksestä. Työnkuvaasi kuuluu muun muassa Mobify-alustan kehitys, suunnittelu ja erilaisten projektien toteutus.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Sujuva suomen kieli
* Aikaisempi työkokemus React Nativen parissa katsotaan eduksi.


Työntekijänä olet:


* Itseohjautuva
* Ahkera
* Omaat hyvät sosiaaliset taidot
* Motivoitunut ja kiinnostunut kehittymään


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk
* Sijainti: Turku + mahdollisuus työskennellä osittain etänä
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Mobify Invoices Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Mobify Invoices Oy
on kehittänyt Mobify-alustan, joka tarjoaa kuluttajille sovelluksen kokonaisvaltaiseen talouden hallintaan. Mobify on maksuton palvelu, jonka avulla kuluttaja voi hoitaa talouttaan kätevästi missä ja milloin vain kerryttäen samalla bonusta. Keskittämällä kaikki laskut samaan paikkaan säästyy aikaa ja rahaa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1506295
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku