Front End Developer / Jr. Front End Developer (JavaScript), Solteq
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2021
Etsimme Solteqille kehityshaluista ja motivoitunutta Front End kehittäjää monipuoliseen ja mielenkiintoiseen rooliin. Solteqilla sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään monipuolisessa tehtävänkuvassa niin asiakasprojekteissa kuin sisäisten kehitysprojektien parissa. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on osaamista ja kokemusta JavaScriptin parista, ymmärrystä pilviympäristöistä (Azure tai AWS), sekä etenkin avoin asenne erilaisia projekteja kohtaan.

Tarjoamme sinulle erinomaisen paikan päästä syventämään osaamistasi osana kehittyvää ja asiantuntevaa organisaatiota, mielekkäät työtehtävät, sinua tukevan tiimin ja mahdollisuuden vaikuttaa työskentelyysi. Jatka lukemista ja tutustu tehtävään tarkemmin alempaa!
KUVAUS
Front End kehittäjänä pääset mukaan erilaisiin asiakasprojekteihin sekä sinulla on myöhemmin myös mahdollisuus päästä tekemään osaamisesi mukaan sisäisiä kehitysprojekteja. Toimit erikokoisissa projekteissa osana tiimiä ja sinulla on mahdollisuus päästä ottamaan isompaakin roolia asiakasprojekteissa osaamisesi mukaan. Työssäsi käytettäviä teknologioita ovat mm: JavaScript, React, Angular, Node.js, REST. Työskentely tapahtuu pitkälti pilviympäristössä (Azure & AWS).

Tarjoamme


* Monipuolisen työnkuvan osana kasvavaa asiantuntijaorganisaatiota
* Osaamistasi tukevan organisaation sekä mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviisi
* Paikan osana kasvavaa ja hyvämaineista IT-konsernia

TYÖNKUVA
Työtehtävät tulevat määrittymään pitkälti osaamisesi, taustasi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Front End kehittäjänä tulet työskentelemään samanaikaisesti erilaisissa asiakasprojekteissa sekä mahdollisesti myös sisäisissä kehitysprojekteissa.

Työtehtäviäsi ovat


* Monipuoliset asiakasprojektit
* Sisäiset kehitys- ja muut projektit

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo kokemusta Front End kehityksestä ja JavaScriptin käytöstä. Tämän lisäksi toivomme sinulta osaamista Reactin ja/tai Angularin käytöstä. Kehitystyö ja projektit tapahtuvat pitkälti pilviympäristössä, joten kokemuksesi etenkin Azuren tai AWS:n parista antaa sinulle hyvät edellytykset menestyä roolissasi.

Tehtävässä työskentelet erilaisissa projekteissa osana tiimiä. Näin ollen myös oletamme sinulta kykyä työskennellä tiimissä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Persoonana sopeudut parhaiten meille, mikäli olet avoin erilaisille projekteille, viihdyt työskennellessäsi osana porukkaa sekä olet työntekijänä priorisointikykyinen.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk, jonka jälkeen mahdollisuus rekrytoitua Solteqille
* Sijainti: Vantaa/Jyväskylä tai muut Solteqin toimipisteet, myös etätyö mahdollista
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work Solteqin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Solteq on pohjoismainen IT-palveluiden ja ohjelmistoratkaisujen tarjoaja, joka on erikoistunut liiketoiminnan digitalisaatioon sekä toimialakohtaisiin ohjelmistoihin. Teemme huomisesta paremman yksinkertaistamalla digitaalista maailmaa. Palava halu kuunnella ja ymmärtää asiakasta ohjaa toimintaamme. Näkemyksellinen osaamisemme ja sitoutuneet ihmiset ovat perustamme. Lopputuloksena on käytännön työkaluja ja ratkaisuja - asiakkaidemme liiketoiminnan menestystarinoita. Lue lisää Solteqista täältä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1433555
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Eri Paikkakunnat