(Poistunut julkaisusta)

Front-End Developer (Javascript, React) Suomen Sijoitustutkimus Oy:lle Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019
Etsimme osaksi tiivishenkistä IT-tiimiä Junior Front-End Developeria Suomen Sijoitustutkimukselle Helsinkiin. Työssäsi koodaat Javascriptia ja Reactia käyttäen erilaisissa sisäisissä kehitysprojekteissa. Oletko aktiivinen ja rohkea koodari, jolla on osaamista Javascriptistä ja Reactista? Mikäli kyllä, olet etsimämme henkilö! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden mielenkiintoisiin projekteihin, sinua tukevan tiimin sekä työympäristön missä pääset vaikuttamaan ratkaisuihin ja projekteihin. Suomen Sijoitustutkimus sijaitsee loistavalla paikalla Vuorikadulla ja odottaa pääsevänsä aloittamaan yhteisen tarinan kanssasi!
KUVAUS
Fronttikoodarina tulet työskentelemään erilaisissa sisäisissä kehitysprojekteissa. Pääset mukaan muun muassa infran uudistusprojektiin sekä erilaisiin pilvi-integraatioprojekteihin.

Tarjoamme


* Monipuolisia työtehtäviä sisäisissä kehitysprojekteissa
* Sinua tukevan tiimin, jossa pääset vaikuttamaan projektien sisältöön ja ratkaisuihin
* Mahdollisuuden kehittää osaamistasi myös Full-Stack Developerina


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Sisäiset kehitysprojektit
* Pilvitransformaatioon osallistuminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* React- ja Javascript-osaamista
* Sujuvat englannin kielen taidot
* Kiinnostus koodamista kohtaan ja halukkuutta kehittyä
* Hyvät yhteistyötaidot


Etuna nähdään Java-osaaminen.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, esimerkiksi elo-syyskuussa
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Suomen Sijoitustutkimus Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Suomen Sijoitustutkimus Oy on Suomen johtava yritys arvopaperisijoitusten tuoton ja riskin mittaus- ja raportointipalveluiden, varainhoidon kilpailutuksen ja finanssialan koulutuksen alueilla. Erikoistumme instituutiosijoittajien sijoitustoiminnan yhteenvetoraportointiin ja erilaisiin sijoitusrahastojen raportointipalveluihin. Toiminta-ajatuksemme perustuu palveluiden muokattavuuteen asiakkaan tarpeita vastaaviksi, tuotto- ja riskianalyysiosaamiseen sekä teknisten ratkaisujen monipuoliseen hallintaan.