Front-End Developer, Cloudpermit Oy, Tampere/etätyö
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2021
Kiinnostaako sinua työskentely web -kehityksen parissa kansainvälisessä yrityksessä? Haluatko osaksi kehitystiimiä, jossa työskentelevät tällä hetkellä Suomen kovimmat ja osaavimmat Clojure-ammattilaiset? Etsimme asiakasyrityksellemme Cloudpermit Oy:lle Front-End Developeria kokoaikaiseen työsuhteeseen. Mikäli olet kerryttänyt aikaisempaa työkokemusta käyttöliittymäkehityksestä ja ja janoat lisää haasteita urallesi, saatat olla etsimämme henkilö!
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään SaaS -tuotteiden web -kehityksen parissa. Tulet työskentelemään osana itseohjautuvaa kehitystiimiä. Toivomme sinulta proaktiivista ja innostunutta asennetta, sillä tässä tehtävässä pääset myös kehittämään itseäsi Clojuren ja ClojureScriptin parissa.
TYÖNKUVA
Front-End Developerina työtehtäviisi kuuluu käyttäjäystävällisen käyttöliittymän rakentaminen. Ymmärrät Agile -kehityksen periaatteet ja sinulla on kokemusta responsiivisten ja laadukkaiden web-sovellusten luomisesta. Vahva ymmärrys moderneista front-end-työkaluista ja niiden käytöstä on olennainen osa sinua ja osaamistasi.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Työkokemusta front-end web-kehityksestä vähintään kahden vuoden ajalta
* Tehtävään soveltuva IT-alan koulutustausta (AMK/YO)
* Sujuva kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin taito, muu kielitaito katsotaan eduksi


Työntekijänä olet:


* Kyvykäs omaksumaan uusia asioita nopeasti
* Motivoitunut kehittämään omaa osaamistasi
* Oma-aloitteinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk, jonka jälkeen mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen
* Sijainti: Toimisto sijaitsee Tampereella, mahdollisuus työskennellä myös etänä
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Cloudpermit Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Cloudpermit on maailman johtava digitaalisten rakennuslupajärjestelmien toimittaja, jonka pilvipohjainen palvelu kattaa koko rakennuslupaprosessin elinkaaren. Palvelu on toteutettu tiiviissä yhteistyössä kuntien kanssa ja se toimii työkaluna rakennusvalvonnan, rakentajien, arkkitehtien sekä muiden rakennuslupaprosessin osapuolten välillä. Cloudpermitin tavoitteena on rakennusluvituksen digitalisointi maailmanlaajuisesti ja prosessin tehokkuuden sekä läpinäkyvyyden lisääminen. Palvelu tunnetaan kansainvälisesti Cloudpermitinä ja Suomessa se toimii Lupapiste-nimellä. Lupapiste on sähköisen rakennuslupa-asioinnin markkinajohtaja Suomessa. Se on käytössä yli 64 % Suomen kunnista, mikä tarkoittaa, että Lupapisteen palvelu kattaa yli 70 % Suomen väestöstä.
Lue lisää asiakasyrityksestämme: Cloudpermit Oy.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1436825
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere