Front End Developer (AngularJS & AWS) Kemppi Oy:lle, Lahti / Pk-seutu
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019
Kemppi Oy on kansainvälinen hitsausalan edelläkävijä, jonka kehittyneet laitteet sekä ohjelmistot tukevat vaativan teollisuuden sekä kuluttajien tarpeita. Kemppi on innovatiivinen organisaatio, missä matala hierarkia sekä rento ilmapiiri takaavat sen, että viihdyt työssäsi. Etsimme nyt vahvistusta Kempin softatuotetiimiin. Työtehtäväsi pitävät sisällään fronttipuolen koodausta (AngularJS & AWS) mutta sinulla on myös osaamisesi ja intosi mukaan mahdollisuus päästä tekemään back end-puolen koodia (Node.js & Typescript). Näkemyksesi UX- ja designpuolella nähdään suurena etuna tehtävässä. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden kehittää osaamistasi mobiilipuolella (Kotlin & Ionic). Työtiimisi on tiivishenkinen ja sinulla on mahdollisuus osaamisesi sekä motivaatiosi mukaan vaikuttaa työsi sisältöön.

Miltä kuulostaa työskentely tiimissä, missä pääset pitämään hauskaa niin koodin parissa kuin sen ulkopuolellakin? Lue lisää tehtävästä ja hae jo tänään!
KUVAUS
Etsimme Kempin softatuotetiimiin vahvistusta Front End Developerin tehtävään. Tehtäväsi pitävät sisällään webbipuolen koodaamista (AngularJS & AWS), mutta halukkuutesi mukaan pääset myös tekemään Back End- (Node.js & Typescript) sekä mobiilipuolen koodaamista. Pääset kehittämään Kempin tuotteita ja mikäli sinulla on kiinnostusta ja ymmärrystä UX- ja designpuolelta, pääset varmasti toteuttamaan itseäsi koodin osalta.

Tarjoamme


* Mahdollisuus laajempaan työnkuvaan Front End-koodaamisen lisäksi
* Modernit työskentelyvälineet sekä stackin
* Hyvät työsuhde-edut sekä mielettömän tiimin, jossa viihdyt myös töiden ulkopuolella!


Katso oheinen video Kempistä: https://www.youtube.com/watch?v=MMEKUOWlF0U
TYÖNKUVA

* Front End-koodaaminen (Angular & AWS)
* Mahdollisuus tehdä myös Back End- sekä mobiilipuolen koodia

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta Angularista tai esimerkiksi Reactista, sekä mielellään ymmärrystä UX- ja/tai designpuolelta. Ymmärrät hyvin sovelluskehityksen elinkaaren ja sinulla on aitoa paloa kehittää itseäsi. Kemppi tarjoaa sinulle laajat mahdollisuudet toteuttaa itseäsi koodin osalta ja näkemyksesi otetaan aidosti huomioon. Kaikenlainen koodiosaaminen nähdään eduksi, joten tuo rohkeasti esiin osaamisesi hakemuksessa! Kemppi on kansainvälinen yritys, joten puhuthan sujuvaa suomea ja/tai englantia.

Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen, motivoitunut tekijä
* Kerryttänyt käytännön kokemusta Angularilla / Reactilla koodamisesta
* Suomen ja/tai englannin kielen taitoinen


IoS-osaaminen, DevOps-ymmärrys sekä kokemus Ux tai Design-puolelta nähdään eduksi.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
* Sijainti: Lahti, mahdollisuus työskennellä myös Triplassa, Helsingissä
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Kemppi Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Kempistä täältä!
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1315019
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti