(Poistunut julkaisusta)

Fressi Trainer Fressi Ylöjärven valmennustiimiin
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi on maan johtava kotimainen liikuntakeskusketju. Kuluneen 40 vuoden aikana Fressi on laajentunut nykyiseen mittaansa, 40 virkeään keskukseen ympäri Suomen. Fressi liikunta- ja hyvinvointikeskusketjun toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kirkkonummella, Tampereella, Ylöjärvellä, Seinäjoella, Kuopiossa, Siilinjärvellä, Mikkelissä, Oulussa, Lahdessa, Joensuussa, Loviisassa, Kangasalla, Turussa ja Nokialla.

Haemme nyt Fressi Traineria Fressi Ylöjärven valmennustiimiin

Etsimme sinua energinen ja asiakaslähtöinen liikunta-alan ammattilainen, joka haluat auttaa asiakkaitasi onnistumaan ja nautit tavoitteellisesta työstä ja onnistumisista.

Tehtävänäsi on asiakkaidemme ohjaaminen, liikunnan ja hyvinvoinnin suunnittelu sekä Fressi Trainer -palveluiden markkinointi. Asiakkaan tavoite ohjaa tekemistäsi ja työssäsi huomioit erilaisista lähtökohdista tulevat treenaajat. Työ on hyvin itsenäistä ja vaatii oma-aloitteista ja myynnillistä otetta. Toimipisteinäsi toimivat Fressi24 Nokia (avautuu 5.11.) ja Ylöjärvellä Fressi24 Ateena, mutta kuulut osaksi Fressi Ylöjärven valmennustiimiä.

Fressi tarjoaa määrätietoiselle ja innostavalle trainerille perusteellisen myyntikoulutuksen, innostavan ympäristön työskennellä mukavia työkavereita unohtamatta sekä hyvät mahdollisuudet edetä yrityksessä. Kuukausittaisella pohjapalkalla tarjoamme sinulle turvallisen palkkausmallin.

Odotamme sinulta alaan liittyvää koulutusta (esim. liikunnanohjaaja AMK, fysioterapeutti, Personal Trainer) ja itsenäistä otetta työhön. Nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja sinulla on kyky motivoida ja innostaa asiakasta.

Tehtävän hakuaika on 31.10. asti, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Katja Hämäläinen, 050 444 4457.