(Poistunut julkaisusta)

Freska - Myyjiä Kesäksi
Nordic Sales Crew

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Kesä, kärpäset... ja kesätyö?!

Ovatko kesäsuunnitelmasi jo selvillä? Haluaisitko viettää kesäsi hauskassa seurassa samalla tienaten ja arvokasta työkokemusta hankkien? Varmista, että kesän hauskuus ei jää kiinni puuttuvasta pätäkästä, tee tulevalle työurallesi palvelus ja hae kesätöihin Nordic Sales Crew:lle!

Miltä sinusta tuntuisi myydä asiakkaiden arkeen lisää laadukasta vapaa-aikaa?

Freska on arkea helpottava palvelu, joka tarjoaa kuluttajille laadukasta siivouspalvelua koteihin. Erittäin toimivan tilaus- ja hallinnointijärjestelmän myötä asiakkaat saavat täysin uudenlaisen palvelukokemuksen. Freskan fokus on asiakastyytyväisyydessä sekä korkealaatuisessa palvelussa. Asiakastyytyväisyys puhuukin puolestaan: tällä hetkellä se on 4,7/5. Freska toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Tuote on helppo ymmärtää ja asiakkaat rakastavat sitä!

Palkkaamme kesäksi motivoituneita ja innostuneita myyjiä huipputiimeihimme pääkaupunkiseudulle, Turkuun ja Tampereelle. Työskentele osana hauskaa työyhteisöä, opi uutta ja haasta itseäsi. 

 

Työ: Kasvokkain tapahtuvaa ovimyyntiä. 

Aloitus: Paikkoja täytetään heti sopivien tyyppien löydyttyä.

Kesto ja tyyppi: min. 2,5 kuukautta, 3-6 vuoroa viikossa (min. 3 vuoroa/15 tuntia viikossa)

Työajat: ma-pe klo 16.30-21.00, la klo 11.30-17.00

Työkaverit: Kannustavia ja iloisia tyyppejä, joiden kanssa pääset tekemään tulosta!

€€€: Provisiopohjainen (55 €/kauppa), mutta tarjoamme myös takuupalkan (8 €/h).

Perehdytys: Nordic Sales Crew tarjoaa laadukkaat koulutukset, joista saat eväitä myös tulevaisuuteen. Saat ponnahduslaudan urallesi sekä etenemismahdollisuuksia talomme sisällä!

Vaatimukset: Myyntikokemus on eduksesi, mutta tärkeintä on motivaatio oppia ja halu tehdä kasvokkain tapahtuvaa myyntityötä. Tavoitteellisuus, kunnianhimo ja oikea asenne ovat minimivaatimuksia. Olet myös reipas tiimipelaaja ja puhut sujuvaa suomea tai erinomaista englantia.

 

Toimi ripeästi ja hae tehtävää 2.6.2019 mennessä. Teemme valintoja jo hakuaikana.  

Ohituskaista työhaastatteluun: löydät meidät nyt myös Whatsapp:ista numerosta 045 78717933! Laita viestiä ja jutellaan lisää!