(Poistunut julkaisusta)

Freska Myyjä (kesätyö)
Nordic Sales Crew Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Nordic Sales Crew hakee tulevaisuuden tähtimyyjiä kesätöihin pääkaupunkiseudulle asiakkaamme Freskan toimeksiantoon.

 

Freska on arkea helpottava palvelu, joka tarjoaa kuluttajille laadukasta siivouspalvelua koteihin. Erittäin toimivan tilaus- ja hallinnointijärjestelmän myötä kuluttajat saavat täysin uudenlaisen palvelukokemuksen. Freskan fokus on asiakastyytyväisyydessä sekä korkealaatuisessa palvelussa. Asiakastyytyväisyys puhuukin puolestaan: tällä hetkellä se on 4,7/5. Freska toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Tuote on helppo ymmärtää ja asiakkaat rakastavat sitä!

Etsimme nyt sekä nykyisiä että tulevia huippumyyjiä kesätöihin myymään Freskan palvelua asiakkaille. Haluatko sinä osaksi mahtavaa myyntitiimiämme?

 

Sinä

- Myyntikokemus luetaan eduksesi, mutta opetamme myös mielellämme sinulle kaiken alusta lähtien

- Erinomainen asenne

- Motivaatiota myynnin oppimiseen

- Hyvät tiimityöskentelytaidot

- Innostunut tekemään myyntiä kasvotusten

- Sujuva suomen kielen taito, ruotsin osaaminen on etu

 

Me

- Mielettömät tiimikaverit

- Kannustava palkkaus

- Laadukkaat koulutukset

- Hyvät etenemismahdollisuudet

- Joustavat työajat

 

Mitä? Myyntityötä kesälle

Missä? Pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella

Milloin? Osa-aikaisesti ma-pe klo 17-20.30. Työ sopii esimerkiksi opiskelun tai toisen työn ohelle, mutta toivomme, että sitoudut vähintään 3 vuoroon viikossa. Työsuhteen kesto neuvoteltavissa (min. 3kk).

Paljon palkka? Keskituntiansio 14€/h. Provisiopohjainen palkkausmalli (50€/h), mutta takaamme myös takuupalkan 8€/tunti.

 

Oletko sinä meidän tuleva työkaveri? Toimi ripeästi ja hae paikkaa 26.8 mennessä! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana.

Ohituskaista työhaastatteluun: löydät meidät nyt myös Whatsapp:ista numerosta 045 78717933! Laita viestiä ja jutellaan lisää!