Fraud & Dispute Agent EquensWordlinelle
equensWorldline SE

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Mielenkiintoinen tehtävä välivuotta pitävälle tai rahoitusalan tehtävistä haaveilevalle henkilö. Tee vuoden 2020 paras päätös ja jätä hakemus tehtävään jo tänään!

Etsimme nyt asiakkaallemme EquensWordlinelle korvausratkaisijaa määräaikaiseen työsuhteeseen elokuun 2020 loppuun Helsingin Pitäjänmäkeen. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa. Työaika tehtävässä sijoittuu liukuvasti arkipäiviin klo 8-17 välille.

Mitä pääset tehtävässä tekemään?

Tehtävässä pääset osaksi tiimiä, jossa vastataan asiakkailta tuleviin korttireklamaatiopyyntöihin. Työssä pääset itsenäisesti ratkaisemaan korvauspyyntöjä, mutta toki tarpeen tullen sinua tukee myös osaava tiimi ympärilläsi. Pääsääntöisesti työtä tehdään sähköisiä kanavia hyödyntäen, mutta aika ajoin tehtävässä myös vastataan puhelinkyselyihin.

Mitä toivomme uusilta korvausratkaisijoiltamme?

Tehtävä vaatii itsenäistä päätöksentekokykyä, nopeaa oppimiskykyä sekä tarkkuutta. Pääsääntöisesti tehtävässä palvelet asiakkaita suomen kielellä, mutta tarvittaessa pystyt tuottamaan kirjallista tekstiä englannin kielellä. Ruotsin kielen osaamisen katsomme hakijan eduksi.

Sinun ei tarvitse olla kokenut konkari, vaan tuemme sinua ja pääset kasvamaan työssäsi. Arvostamme kuitenkin aikaisempaa kokemusta finanssialalta tai ymmärrystä maksukorttiasioista. Tärkeintä on kuitenkin oma asenteesi ja halu oppia.

Nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen!

Tarjoamme sinulle vastuullisen, haastavan sekä mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessä. Yksikään päivä ei ole samanlainen, ja pääset kehittymään tehtävässäsi. Otamme sinut ilolla vastaan ja tarjoamme sinulle kannustavan työympäristön sekä jatkuvan tuen tehtävässäsi.

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään luottotietoselvitys, henkilöturvallisuusselvitys sekä huumetestaus.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si meille alla olevan linkin kautta järjestelmästämme, niin tutustutaan! Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, ota rohkeasti yhteyttä Baronan Laura Hannilaan torstaisin klo 10-11 välillä puhelimitse 043 824 3431.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1331158
  • Tehtäväalue: Pankki/rahoitus/vakuutus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 043 824 3431
  • Sijainti: Helsinki