(Poistunut julkaisusta)

Fraud-analyytikko, pankkitoiminnan väärinkäytökset
OP-Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2018

Haemme nyt Yritysturvallisuus-osastolle Pankkitoiminnan väärinkäytökset-tiimiimme Fraud-analyytikkoa vakituiseen työsuhteeseen Vallilaan.

Fraud-analyytikko, Pankkitoiminnan väärinkäytökset

Palveluiden turvallisuus on OP Ryhmälle strategisen tärkeä tulevaisuuden kehitysalue, jolla olemme sitoutuneita toimimaan edelläkävijöinä. Fraud-analyytikkona arvioit väärinkäytösten uhkakuviin liittyviä ilmiöitä, jonka avulla varaudutaan ulkoisiin ja sisäisiin uhkiin luomalla esimerkiksi riskiperusteisia väärinkäytösskenaarioita. Osallistut OP Ryhmän palveluturvallisuuden ja digitaalisten palveluiden väärinkäytösten toimintamallien ja työkalujen kehittämiseen. 

Oikean osaajan tuntomerkit

Omaat vahvan taustan väärinkäytösten torjunnan parista ja sen toteuttamisesta. Ajattelutapasi on analyyttinen ja osaat hyödyntää dataa parhaan lopputuloksen saavuttamisessa. Ymmärrät digitaalisen asioinnin ja pankkitoiminnan niin uhat kuin mahdollisuudetkin. Sinulla on asiantuntemusta pankkitoiminnan palveluprosesseista ja teknologian soveltamisesta kehittämisessä. Verkostoidut luontevasti niin kotimaassa kuin ulkomaillakin ja olet vakuuttava vuorovaikutuksessa. Sinua ei tarvitse patistaa oppimaan uutta eikä paimentaa ottamaan vastuuta omista työtehtävistäsi, vaan kykenet toimimaan proaktiivisesti myös haastavissa painetilanteissa.

Käytännön kokemus analytiikka- ja lokienhallintatyökalujen käytöstä on eduksi. Sinulla voi olla myös esimerkiksi viranomaistaustaa tai olet toiminut turvallisuusalalla esimerkiksi järjestelmätoimittajan ominaisuudessa. Lisäksi finanssialan sääntelyn tuntemisesta on sinulle hyötyä. Haluat toimia OP ryhmän periaatteiden ja arvojen kanssa samassa linjassa palveluturvallisuuden nimissä. 

Edellytämme myös soveltuvaa korkeakoulututkintoa esimerkiksi kaupan, tekniikan tai turvallisuuden alalta. 

Mitä meiltä saat?

Yritysturvallisuus-osasto vastaa OP Ryhmän kokonaisturvallisuuden ohjaamisesta, tarvittavien turvallisuuspalveluiden tuottamisesta ryhmän käyttöön, väärinkäytösten torjunnasta, sekä ryhmän turvallisuuden toteuman varmistamisesta.  Olemme luontainen osa OP Ryhmän liiketoimintaa ja toimintaamme arvostetaan. Jokainen meistä on oman alansa huippuosaaja, mutta emme tee mitään yksin. Toimimme siilojen läpi kurottuvissa tiimeissä, projekteissa ja hankkeissa ja saamme tavoitteemme maaliin yhteistyöllä. 

Sinua kollegaksi odottelee tehokas asiantuntijoista koostuva tiimi. Olemme hyvin dynaaminen joukko, jolla on jatkuvasti monta rautaa tulessa ja väärinkäytösten ilmetessä ratkomme pulmat yhdessä tiiviinä tiiminä. Suhtaudumme työhömme kovalla ammattiylpeydellä ja asiat viedään maaliin huolella pitämällä asiakkaan turvallisuus toimintamme keskiössä. Mukavien kollegoiden lisäksi tarjoamme sinulle modernin työympäristön sekä ison talon edut ja kehittymismahdollisuudet.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, tiimipäällikkö Aino Arvela-Kymenvirta kertoo sinulle mielellään lisää – ota yhteyttä sähköpostitse aino.arvela-kymenvirta@op.fi tai puhelimitse ke 18.7.2018 klo 13-15 tai 15.8.2018 klo 9-11 (010 252 1761). 

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 19.8.2018 mennessä OPn Ura -sivuston kautta.
Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.