(Poistunut julkaisusta)

Franchising -Yrittäjäksi Kuopioon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Haluatko olla osa kasvavaa kiinteistöalan ketjua ja tehdä töitä itsellesi? Oletko organisointikykyinen ja etsit uusia työhaasteita? Mahtavaa, meillä on sinulle töitä!

Etsimme nyt kunnossapidon ja puhtaanapidon asiakkaallemme aktiivisia Siivousalan franchising -YRITTÄJIÄ Kuopion talousalueelle! Mikäli olet kiinnostunut vakavaraisen yrityksen eduista ja kononaisvaltaisesta tuesta, hyppää rohkeasti tähän tarinaan mukaan!

Yrittäjänä saat ketjun täyden tuen ja kaiken avun yrittäjän taipaleelle. Saat valmiit asiakassuhteet ja yhteistyökumppanit sekä keskitetyt taloushallintopalvelut. Lisäksi yrittäjälle tarjotaan edulliset hankintakanavat sekä valtakunnallisen markkinoinnin tuki. Olitpa urasi alkutaipaleella tai kokenut yrittäjä sinua tuetaan, koulutetaan ja neuvotaan tarvittaessa.

Tarjoamme Sinulle helpon ja turvallisen tavan aloittaa yrittäjän polkusi. Sinulle annetaan aluksi valmis yritysasiakaskunta. Saat lisäksi itsenäisen yrittäjän vapauden ja organisaation vahvan tuen matkalla menestykseen.

Odotamme sinulta rohkeutta ja oikeaa asennetta sekä asiakaspalvelu- ja myyntihenkistä otetta työn tekemiseen. Työn suorittamiseen tarvitset ajokortin ja auton sekä pitkäjänteisen työskentelytyylin päästäksesi tavoitteisiin. Työkokemuksesi ei tarvitse olla kiinteistön ja puhtaanapidon puolelta, vaan tässä työssä halu tehdä itselle työtä ja yrittäjämäinen ajattelutapa ovat menestystekijöitä yrityksesi tulokselliseen toimintaan. Asenne ratkaisee! Työssä hyvä suomenkielen taito on välttämätön asiakaspalavelutilanteissa.

Tartu tilaisuuteen ja olet askeleen lähempänä omaa yritystoimintaasi! Täytä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi. Haluamme auttaa sinua matkalla kohti yrittäjän unelmaasi!

Heräsikö sinulla kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä: Miia Tarvainen p. 050 362 3984 / miia.tarvainen@personalhuset.fi


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

HYVÄÄ TYÖTÄ.