(Poistunut julkaisusta)

Franchising-yrittäjä, Sp-Koti Oy (PK-seutu)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Haluatko toimia itsenäisenä yrittäjänä ja työskennellä asiantuntevassa ja osaavassa ympäristössä? 

Sp-Koti -yrittäjänä se on mahdollista! Saat käyttöösi ainutlaatuisen ja toimivan liiketoimintakonseptin sekä Säästöpankkiryhmän tarjoaman jatkuvan tuen. Toimit aidossa yhteistyössä Sp-Koti Oy:n sekä Säästöpankkien kanssa. Lisäksi saat palveltavaksesi maan tyytyväisimmät asiakkaat. Paikallisuus on selkeä vahvuutemme. Toimipisteemme ovat aidosti itsenäisiä, alueellisia ja paikallisia yrityksiä. Paikallinen Sp-Koti -yrittäjä tuntee oman alueensa ihmiset, erityispiirteet ja tarpeet.


Haemme nyt asiakkaallemme Sp-Koti Oy:lle Helsinkiin, Vantaalle ja Espooseen

FRANCHISING-YRITTÄJIÄ.


Tulet toimimaan itsenäisenä yrittäjänä, mutta Sp-Koti antaa sinulle toimivat puitteet tuloksellisen liiketoiminnan aloittamiseen ja alalla menestymiseen. Henkilönä odotamme sinulta innostuneisuutta yrittäjyyteen sekä paloa ja intoa myyntiin ja ihmisten kanssa toimimiseen. Kokemus alalta on selkeä etu ja olemassa oleva LKV-tutkinto välttämätön. 

Jos tämä tilaisuus kiinnostaa tai herättää kysymyksiä, ole yhteydessä niin keskustellaan eri mahdollisuuksista ja vaihtoehdoista aloittaa uusi urasi! 

Laita hakemuksesi tulemaan CV:n kera osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=17. Voit myös soittaa rekrytoinnissa avustavalle Alen Consulting Oy:n toimitusjohtaja Nina Koskiselle, p. 050 555 0392 tai johtavalle HR-konsultille Elisa Häklille, p. 044 740 4502 arkisin klo 8-16.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.