Franchising-yrittäjä, Sp-Koti Oy (Kotka)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2021

Haluatko toimia itsenäisenä yrittäjänä ja työskennellä asiantuntevassa ja osaavassa ympäristössä? 

Sp-Koti -yrittäjänä se on mahdollista! Saat käyttöösi ainutlaatuisen ja toimivan liiketoimintakonseptin sekä Säästöpankkiryhmän tarjoaman jatkuvan tuen. Toimit yhteistyössä Sp-Koti Oy:n sekä Someron Säästöpankin kanssa. Lisäksi saat palveltavaksesi maan tyytyväisimmät asiakkaat. Paikallisuus on selkeä vahvuutemme. Toimipisteemme ovat itsenäisiä, alueellisia ja paikallisia yrityksiä. Paikallinen Sp-Koti -yrittäjä tuntee oman alueensa ihmiset, erityispiirteet ja tarpeet.

Haemme nyt asiakkaallemme Sp-Koti Oy:lle Kotkaan

FRANCHISING-YRITTÄJÄÄ


Tulet toimimaan itsenäisenä yrittäjänä, mutta Sp-Koti antaa sinulle toimivat puitteet tuloksellisen liiketoiminnan aloittamiseen ja alalla menestymiseen. Henkilönä odotamme sinulta innostuneisuutta yrittäjyyteen sekä paloa ja intoa myyntiin ja ihmisten kanssa toimimiseen. Kokemus alalta on selkeä etu ja olemassa oleva LKV-tutkinto on välttämätön. 

Jos tämä tilaisuus kiinnostaa tai herättää kysymyksiä, ole yhteydessä niin keskustellaan eri mahdollisuuksista ja vaihtoehdoista aloittaa uusi urasi! 

Lähetä hakemuksesi CV:n kera alla olevan linkin kautta!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1138 

Lisätietoja tehtävästä saat rekrytoinnissa avustavalta Alen Consulting Oy:n toimitusjohtaja Nina Koskiselta p. 050-555 0392.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1533156
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Kaupan ala, Yrittäjyys
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Nina Koskinen (nina.koskinen (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 050 555 0392
  • Sijainti: Kotka, Kymenlaakso