(Poistunut julkaisusta)

Franchising-yrittäjä Rauman Prisman toimipisteeseen
LähiTapiola Lännen

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Oletko yrittäjähenkinen ja onko asiakkaan auttaminen intohimosi? Haluatko kilpailukykyiset myynnin provisioihin perustuvat ansaintamahdollisuudet?

Franchising-yrittäjänä toimit yrittäjäsuhteessa LähiTapiola Länteen. LähiTapiola toimii paikallisesti 20 alueyhtiönsä kautta kokonaan 1,6 miljoonan asiakkaansa omistamana. Ryhmän palveluksessa työskentelee noin 3500 henkilöä, joiden joukkoon etsimme sinua huolehtimaan henkilö- ja yritysasiakkaistamme ja hakemaan aktiivisesti uusia asiakkaita.

Yrittäjäsuhteessa LähiTapiola Länteen pääset palvelemaan asiakkaita yhtiössä, jonka toiminta kattaa koko elämän kirjon aina turvallisuudesta ja terveydestä taloudelliseen hyvinvointiin. Työsi elämänturvaajana on itsenäistä ja vaativaa, mutta onnistuessasi myös palkitsevaa.

Odotamme sinulta

  • Intohimoista ja määrätietoista otetta myyntityöhön
  • Kykyä johtaa omaa työtäsi ja rakentamaasi 3-4 hengen tiimiä itsenäisesti ja organisoidusti
  • Tavoitteellista ja ahkeraa yrittäjähenkisyyttä
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöisyyttä

Mitä tarjoamme?

Saat onnistumisesi tueksi valmiin liikeidean ja pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Saat hyödynnettäväksi kilpailukykyiset tuotteet sekä kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviin. Sinulla on mahdollisuus hyviin ansioihin tunnetun ja vakavaraisen yhtiön alla. Tukenasi on LähiTapiolan huipputiimi.

Tavoitteemme on olla Suomen johtava turvallisuuden, terveyden ja talouden kumppani, joka palvelee aina henkilökohtaisesti, lähellä asiakkaitaan. Kaikkea toimintaamme ohjaavat arvomme rohkeus, intohimoisuus ja hyväntahtoisuus. Kun sinussa on yrittäjäainesta, pääset hyödyntämään erilaisia sidosryhmäkumppaneitamme asiakashankinnassa ja tuloksia syntyy varmasti.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa LähiTapiola Lännen liiketoimintajohtaja Markus Suominen, puh. 050 590 1897.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 17.7.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).