(Poistunut julkaisusta)

Franchise - Yrittäjä
OVV Asuntopalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

OVV Asuntopalvelut franchise -ketju etsii uusia yrittäjiä toiminnan voimakkaan kasvun vuoksi.

OVV -ketjun välittämien vuokrasopimusten määrä vuonna 2017 kasvoi 8 % ollen yhteensä lähes 3.900 kpl. Kasvu oli nopeinta Helsingissä, missä ketju kasvoi 67%. Vuokravälitysten lisäksi OVV Kokonaispalvelu kasvoi noin 21%:n vuosivauhdilla. Pääkaupunkiseudun toiminnan laajentamiseksi ketju hakee uusia yrittäjiä Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle ja muulle pk-seudulle. Uusia yrittäjiä etsitään myös Hämeenlinnaan, Lappeenrantaan, Vaasaan ja muihin Suomen kasvukeskuksiin, joissa OVV ei vielä toimi. Alueensa tunteva yrittäjä kasvattaa yrityksen ympärilleen luomalla hyvät ja pitkäjänteiset asiakassuhteet, joten muutkin alueet ovat mahdollisia. 

OVV brändi on maakunnissa tunnettu ja useassa kasvukeskuksessa OVV on alueen suurin välittäjä. Ketju tukee ja kouluttaa yrittäjän eikä alan aikaisempi tuntemus ole tarpeen - joskin se on eduksi. Valmius suorittaa LKV tai LVV -tutkinto ja innostus asiakaspalveluun on kuitenkin ehdoton edellytys. OVV -yrittäjät toimivat tiiviisti yhdessä kehittäen toimintaa ja alaa, ja innostunut yrittäjä saa ketjun ja yrittäjäkollegoiden vahvan tuen. 

OVV:n perusmotto on: "Kun yrittäjä voi hyvin - ketju voi hyvin ja Kun ketju voi hyvin - yrittäjä voi hyvin".

Asuntosijoittaminen ja vuokraus kasvaa vahvasti. Asuntojen uudistuotanto on voimakasta ja asuntosijoittaminen kiinnostaa yhä useampaa yksityistä henkilöä ja yhteisöä. Vuokra-asumisen houkuttelevuus myös kasvaa koko ajan, koska se joustaa työelämän ja henkilökohtaisen elämän vaatimusten mukaan, ja omistusasumisen kiinnostus vähenee arvojen muuttuessa. Vuokravälitysala on kasvava ja kehittyvä.