Framery - tuotantotyöntekijä sähkökokoonpanoon
Manpower

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021


TYÖNTEKIJÖITÄ (SÄHKÖ)KOKOONPANOON


Etsimme työtä pelkäämättömiä joukkuepelureita Sarankulmassa sijaitsevaan tuotannon tiimiin monipuolisiin kokoonpanotehtäviin.
Ensisijaisesti työpanostasi tarvitaan sähkökokoonpanon työtehtävissä (sähkökomponenttien kokoonpano, testaus sekä pienkeräily), mutta arvostamme joustavaa asennetta tarttua tarvittaessa muihinkin tuotannon työtehtäviin. Mikäli sinulla ei vielä ole työturvallisuus- tai sähkötyöturvallisuuskorttia, sellainen voidaan järjestää ennen työn alkamista.


Tsekkaa video alla saadaksesi paremman kuvan yrityksestä, työstä ja porukasta!
https://www.youtube.com/watch?v=eYGbfP2phao


Toivomme sinulta tehokasta, tarkkaa ja huolellista työotetta, positiivista asennetta ja tiimityötaitoja. Aiempi työkokemus tuotanto- / kokoonpanotyöstä on eduksi. Hyvä fyysinen kunto on edellytys pääosin seisaaltaan tehtävässä työssä. Työskentely Framerylla on kokonaisuudessaan siistiä sisätyötä valoisissa, avarissa ja viihtyisissä tiloissa.
Työtä tehdään tällä hetkellä arkisin klo 8 - 16, mutta tulevaisuudessa on mahdollista, että siirrytään kahteen vuoroon ja tällöin työvuorot sijoittuvat klo 6 - 22 välille. Työ alkaa elokuussa toistaiseksi voimassa olevana työsuhteena ManpowerGroupin kautta, mutta jo tammikuussa 2022 on mahdollisuus vakinaistua Frameryn omille kirjoille.


Kasvavana ja kehittyvänä yrityksenä Framery tarjoaa mielekkään työn alansa ykköstuotteiden parissa sekä hyvät kasvunäkymät ammatilliseen urakehitykseen. Frameryllä suhtaudutaan työntekijöiden onnellisuuteen tosissaan, ja talo tarjoaakin kattavat henkilöstöedut laadukkaiden työvaatteiden, edullisen henkilöstökahvilan, viikoittaisen liikuntatunnin työajalla, saunaosaston sekä vuosibonusjärjestelmän muodossa.


Hae tehtävää heti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä! Kysy lisää rekrytointikonsultti Elina Ruhalta p. 040 627 8528.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477737
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Päivi Tammilehto
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa