(Poistunut julkaisusta)

FPGA Engineer / Specialist
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Haemme järjestelmäsuunnittelijaa tuotekehitysyksikköömme kehittämään FPGA:han perustuvia sulautettuja testijärjestelmiämme ja -menetelmiämme MEMS-anturielementeille. Tarjoamme Sinulle erinomaisen mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä tiiviissä yhteistyössä testaus-, anturi, HW- ja ASIC-suunnittelutiimien kanssa.

Menestyminen tehtävässä edellyttää:

* soveltuvaa teknistä koulutustaustaa, (ins. DI, TkT)

* kokemusta VHDL-suunnittelusta

* C/C++ ohjelmointikokemus

* kokemusta digitaalisesta signaalin käsittelystä ja Matlab:sta

* mittaus- ja testausosaamista

* sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Tehtävässä on eduksi:

* Xilinx-työkalujen tuntemus, lohko- ja testispesifikaatioiden määritykset

* analogiaelektroniikan tuntemus

* digitaalielektroniikan tuntemus

* muuntimien tuntemus

Olet aktiivinen, tarvittaessa itsenäinen työskentelijä, mutta myös halukas työskentelemään ryhmässä osaavien ammattilaistemme kanssa. Tartut uusiin haasteisiin ennakkoluulottomasti ja pyrit jatkuvasti kehittämään ammatillista osaamistasi. Viihdyt laboratorioympäristössä ja olet joustava ja halukas oppimaan uutta.

Tehtävässä opit tuntemaan mikromekaanisten anturien teknologiaa ja näkemään läheltä anturielementtien kehittämisprosesseja osallistumalla tuotekehitysprojekteihin.

Tarjoamme mahdollisuuden toteuttaa merkityksellisiä ratkaisuja, jotka parantavat turvallisuutta ja elämänlaatua. Olemme globaali markkinajohtaja alueellamme ja kehitämme ja valmistamme tuotteemme Suomessa. Osaava ja innostunut henkilöstö on liiketoimintamme voimavara ja kilpailukyvyn perusta ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia kehittymään kanssamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa MEMS Test Development Manager Harri Viljakainen, 050- 4066 741.

Jos kiinnostuit tehtävästä lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevasta linkistä 5.11. mennessä.

Haastattelemme hakijoita hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 78 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 950 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com