(Poistunut julkaisusta)

Fotoniikkaliiketoiminnan yritysasiantuntija
Business Joensuu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Business Joensuu hakee


Business Joensuu Oy käynnistyi 1.1.2019. Autamme asiakkaitamme investoinneissa ja sijoittumisessa Joensuun alueelle, yritysten käynnistämisessä, kasvussa ja kansainvälistymisessä. Lisäksi tarjoamme Tiedepuiston tila- ja tapahtumapalveluita, joita hyödyntää päivittäin 130 organisaatiota ja 1500 ihmistä. Tuotamme myös toimintaympäristön kehityspalveluita.

Joensuun seudusta rakennetaan fotoniikkaliiketoiminnan ykköspaikka toimialan yrityksille ja organisaatioille. Tämä tarkoittaa paitsi yritysten ja tutkimuslaitosten tarvitsema infraa – puhdas- ja laboratoriotiloista tuotannon tiloihin, myös koulutusyhteistyötä, osaajia ja verkostoja yritysten liiketoiminnan kasvattamiseen.

Jo nyt alan yritykset, koulutus- ja kehitysorganisaatiot sekä toimintaympäristö Joensuussa muodostavat yhdessä vahvan kansainvälisen keskittymän, joka houkuttelee seudulle useita fotoniikkaa hyödyntäviä yrityksiä. Toimialan on määrä kolminkertaistaa tuotanto yli 120 miljardiin euroon Euroopassa vuoteen 2030 mennessä ja haluamme olla osa tätä kasvua.

Fotoniikkaliiketoiminnan yritysasiantuntija

Yritysasiantuntija vastaa fotoniikkayritysten liiketoiminnan kasvua ja kansainvälistymistä tukevasta asiakastyöstä sekä invest in -palveluiden toteutuksesta uusien fotoniikkayritysten ja osaajien saamiseksi Joensuun seudulle. Toimenkuvasi sisältää myös projektien johdon ml. raportoinnin, uusien palveluiden suunnittelun ja niitä toteuttavien projektien valmistelun asiakkaiden ja toimialaverkostojen kanssa.

Edellytämme sinulta
• Vähintään 5 vuoden käytännön kokemusta fotoniikkaliiketoiminnasta
• Vahvaa fotoniikkatoimialan tuntemusta ja verkostoja
• Myynti- ja markkinointikokemusta
• Kokemusta projektien johtamisesta
• Erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä hyvää kielitaitoa

Arvostamme
• Korkeakoulututkintoa

Toivomme sinun olevan
• Dynaaminen tiimipelaaja
• Asiakaspalveluhenkinen ja organisointikykyinen
• Määrätietoinen ja tavoitteellinen

Työsuhteen kesto on määräaikainen 30.6.2021 asti. Tehtävä rahoitetaan kyseiselle ajanjaksolle määräaikaisella projektirahoituksella. Pyydämme esittämään palkkatoivomuksen.

Lisätiedot ja hakeminen
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana rakentamassa aktiivista maailmanluokan toimijaa. Toimimme innostavassa ympäristössä toisiamme tukien sekä nauttien tuloksista ja asiakkaidemme kanssa toimimisesta.

Jos taustasi osuu ja fotoniikkaliiketoiminnan yritysasiantuntijan tehtävänkuva kiinnostaa, niin soita lisätietoja Kari Melanen, +358 40 752 6761, pe 11.10. 12-14 tai ke 23.10. 13-15, tai lähetä hakemuksesi 31.10.2019 mennessä: careers@businessjoensuu.fi.