(Poistunut julkaisusta)

Forwarding Coordinator
Barona Engineering

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018

Teollisuuden asiakasyrityksemme etsii Forwarding Coordinatoria hyvien kulkuyhteyksien päähän Vantaalle. Tehtävä sopii niin vastavalmistuneelle kuin kokeneemmallekin logistiikka-alan osaajalle.

Tehtävässä vastaat omalta osaltasi asiakastilausten toimittamisesta tehtaalta maailmalle. Työnkuvaan kuuluu esimerkiksi kuljetusten järjestelyä, laskutusta, lähetyslistojen sekä vientidokumenttien laadintaa lakien ja säädösten mukaisesti. Teet läheistä yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kuten myynnin, lähettämön ja eri huolinta-alan yritysten kanssa.

Hakijalle on eduksi:

  • Tekninen tai kaupallinen soveltuva koulutus esim. logistiikan tai kansainvälisen kaupan alalta
  • Kokemus huolinnasta ja/tai logistiikka-alalta
  • Erinomaiset IT-taidot (mm. toiminnanohjausjärjestelmät ja Microsoft Office -ohjelmistot)
  • Hyvät kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi, venäjän kielen taito katsotaan eduksi
  • Positiivinen ja hektistä työtä pelkäämätön asenne
  • Oma-aloitteinen ja itsenäinen ote työhön sekä halua ja kykyä työskennellä tiimissä

Haemme aktiivista ja dynaamista henkilöä, jolla ei mene sormi suuhun haastavissa tilanteissa. Työtä tehdään hyvässä porukassa ja hyvässä hengessä, mutta toisinaan myös itsenäisesti.

Jos työskentelet mielelläsi ihmisten kanssa ja olet positiivisella mielellä varustettu organisaattori, voit olla hakemamme henkilö. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän suuressa kansainvälisessä yrityksessä viihtyisässä työympäristössä sekä tukea antavassa tiimissä.

Lähetäthän hakemuksesi vielä tänään jos kiinnostuit tehtävästä, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Lisätietoja työhön liittyen antaa Juha Pulkkinen 050 3410835, parhaiten tavoitettavissa arki-iltapäivisin.