(Poistunut julkaisusta)

FÖRTULLNINGSCHEF ÅLAND
Åland Post

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020

Vill du jobba på vackra Åland i en bred och omväxlande roll där du har möjligheter att utveckla din kompetens som förtullningsexpert och som ledare?

Som Förtullningschef leder du arbetet på vår förtullningsavdelning och är kontaktperson mot myndigheter och samarbetspartners. Du har en viktig roll där du koordinerar och utvecklar dina kollegor inom inköp, import, export och produktutveckling och säkerställer att tullförfarandet blir korrekt. Du ansvarar också för IT-utvecklingen i förtullningssystemet och har en central roll i utvecklingen av vår förtullningsverksamhet. Som ledare för enheten är du bra på att samarbeta och jobbar med kunden i fokus. Enheten består idag av sex personer bestående av fem tulldeklaranter och en tulldeklarant assistent. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Sviby på Åland.

OM DIG

För att du skall passa in i rollen krävs det att du är självgående och ansvarstagande. Du behöver ha erfarenhet av förtullningsarbete och gärna vara insatt i finska tullprocesser och ha jobbat med internationella speditörsfirmor. Du har tillgång till ett gediget internt stöd genom vår erfarna medarbetare inom förtullningsenheten, vår jurist samt IT men det krävs samtidigt en förmåga och stark vilja att driva på förändringsarbetet.

Som erfarenhet ser vi gärna att du jobbat med import- och exportförtullningar samt tulltariffiering. Utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska behövs för tjänsten. Vi ser gärna att du har förmåga att uttrycka dig på engelska och finska (ej krav). Du har en relevant högskoleutbildning och arbetslivserfarenhet. Tidigare erfarenhet och brinnande intresse av ledarskapsarbete i liknande miljö är meriterande.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Mercuri Urval. Vänligen skicka in din CV och personligt brev på svenska via www.mercuriurval.com (referensnummer FI-15560) senast den 25e oktober. För mer information, kontakta Mercuri Urvals konsult Peter Aspenholt via e-post på peter.aspenholt@mercuriurval.com eller via telefon på +358 (0)40 75 67 316. Vi läser ansökningarna fortlöpande och tjänsten tillsätts när vi hittar en lämplig kandidat. 

Mer information om oss hittar du här: www.alandpost.ax

Vi ser fram emot din ansökan!