Försäljningskoordinator till Lilla Teatern
Helsingin Kaupungin Teatteri

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019

Lilla Teatern grundades år 1940 och är sedan 2005 Helsingfors Stadsteaters svenska scen. Lilla Teatern, som verkar i hjärtat av Helsingfors, sätter årligen upp fyra egna produktioner och står värd för ett antal gästspel och evenemang. Läs mera på www.lillateatern.fi.

I augusti 2019 inledde Lilla Teatern ett treårigt projekt, vars syfte är att förbättra och fördjupa teaterns publikkontakt och service design. Vi söker nu en aktiv och kundinriktad försäljningskoordinator som ett led i utvecklingsarbetet. Arbetsförhållandet är inledningsvis för ca ett år med möjlighet till förlängning, och inleds så snabbt som möjligt.

Vill du vara med och utveckla Lilla Teatern? Som försäljningskoordinator har du en central roll både i den dagliga försäljningen och koordineringen av publikrelationerna, och du bidrar delvis själv till arbetsbildens utveckling. Du ingår i Helsingfors Stadsteaters försäljningsteam.

Arbetsuppgifterna är bl.a. följande:
- Aktivt och fortlöpande sälja Lilla Teaterns pjäser, evenemang och paket till bl.a. grupper och företag, samt hantera inkommande förfrågningar och beställningar.
- Hantera och bredda teaterns kundregister samt utveckla kontakten till existerande och nya målgrupper.
- Planera och koordinera publiktillställningar.
- Etablera och utveckla försäljningsfunktionen i enlighet med teaterns strategiska målsättningar.

Du kommer att lyckas i arbetet om du har tidigare erfarenhet av försäljningsinriktad kundservice, är målinriktad och strukturerad i ditt sätt att arbeta, och trivs i dialog med andra människor.

Din förmåga att kommunicera ledigt på svenska, finska och engelska i telefon, per e-post och i olika sociala sammanhang, gör att det är lätt att trivas i ditt sällskap. Din vilja att nå resultat lyfter våra publikrelationer till nya höjder. Kundtillfredsställelsen ökar hos våra besökare, som gärna vill odla en relation till oss genom dig. Ditt intresse för kultur och teater gör att vi delar synen på vad som är viktigt i livet.

Känner du dig träffad? Ansök redan idag, dock senast 31.10.2019. Skicka in din ansökan med cv och löneanspråk på sidan www.adecco.fi. Vi behandlar ansökningar redan under ansökningstiden. Mera information om tjänsten fås av Adeccos rekryteringskonsult Laura Rantanen, tfn. 040 540 8185 på vardagar kl. 9-15, eller per e-post: laura.rantanen@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1302902
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Laura Rantanen (laura.rantanen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Helsinki