(Poistunut julkaisusta)

Försäljningsassistent Oy Prevex Ab
Oy Prevex Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018
Oy Prevex Ab
Oy Prevex Ab som verkar i Nykarleby och har ett producerande dotterbolag i Polen är ett internationellt företag inom KWH-koncernen. Vi tillverkar och marknadsför plastprodukter inom ett flertal produktgrupper med anslutning till kök och badrum. Våra huvudproduktgrupper är vattenlås för köksdiskbänkar samt tvättställ. Prevex gruppens budgeterade omsättning för 2018 är beräknad till 38 miljoner euro. Exportandelen från vår fabrik i Nykarleby är ca 90%. Vår fabrik i Nykarleby besitter en hög automationsgrad och antalet anställda i Nykarleby uppgår till 150 samt i vårt dotterbolag i Polen 100.
Toimenkuva
Vi söker en serviceinriktad, strukturerad och ansvarsfull

Försäljningsassistent

Till dina uppgifter hör att ansvara för orderhanteringen för våra industrikunder i Norden samt våra kunder i Baltikum och Ryssland. Du har även rapporteringsansvar inom orderpoolen; innehållande försäljningsprognoser, leveranser och fakturering. Dessutom håller du kunden underrättad om möjliga leverans- eller prisändringar.
Odotamme sinulta
Personliga egenskaper
Du är en serviceinriktad lagspelare som förstår vikten av förstaklassig service, gott samarbete och flytande kommunikation. Dessutom kan du hålla många bollar i luften samtidigt och har förmågan att ta egna beslut utifrån de underlag som finns tillgängliga.
Koulutus ja työkokemus
Erfarenhet och bakgrund

För att lyckas i din uppgift bör du ha erfarenhet av liknande uppgifter och en merkantil eller teknisk utbildning. Dessutom behärskar du finska, svenska och engelska i både tal och skrift.
Muut tiedot
Vi erbjuder

En plats i ett växande och expanderande företag, ansvarsfull och mångsidig uppgift med ett professionellt team samt möjlighet att utvecklas inom en intressant miljö.

Är du beredd att anta nya utmaningar och växa tillsammans med företaget?

Ta tag i en unik möjlighet och skicka din CV och fritt formulerad ansökan till kokkola@vmp.fi senast den 25.3.2018.

Tilläggsuppgifter fås av VMP Group rekryteringskonsult Mona Andersson-Kuorikoski tel. 040 480 3832 eller mona.andersson-kuorikoski@vmp.fi.
Kesto
Tillsvidare
Lisätietoja
Mona Andersson-Kuorikoski, Mona.Andersson-Kuorikoski@vmp.fi, 040 4803832
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.03.2018 mennessä.