Försäljnings- och marknadsföringsassistent
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

TETRA Chemicals är Europas största tillverkare av kalciumklorid med ca. 50 anställda inom produktion, marknadsföring och försäljning av kalciumklorid i Karleby. Vi tillverkar och säljer kalciumkloridprodukter till väghållning, industri, jordbruk och livsmedelsindustrin. Vi är en del av TETRA Technologies Inc. –koncernen med 2400 anställda på fem kontinenter.

Är du systematisk, ansvarsfull och bekväm i snabbt förändrande situationer?

Behåller du en flexibel och positiv attityd även under press?

Då är du den vi söker som vår Försäljnings- och marknadsföringsassistent!

Som försäljnings- och marknadsföringsassistent ansvarar du för våra företagskunders kundbetjäning, som innehåller orderhantering och fakturering samt olika stödande uppgifter inom  försäljning- och marknadsföring. Du deltar även i planering av försäljnings- och marknadsföringsaktiviter, samt producerar innehåll till våra websidor och vår marknadsföring. Dessutom sköter du om andra administrativa uppgifter som mötes- och mässarrangemang, stödande uppgifter inom personaladministration och andra löpande kontorsärenden.

Som person är Du

Initiativrik, systematisk och ansvarsfull. Du har en naturlig vilja att göra förstaklassigt arbete och är färdig att flexibelt ta tag i olika slags uppgifter. Du behåller den positiva attityden samt arrangemang- och samarbetsförmågan även när det är bråttom.

Vi förväntar av Dig

Erfarenhet av liknande mångsidiga uppgifter, där du konkret har kunnat visa din förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt. Du är även van i att använda många olika system och upplever att du har mycket god datorvana. Dessutom kan du kommunicera både på finska, engelska och svenska i både tal och skrift.

Vi erbjuder Dig

Till en början ett års arbetsförhållande. Med säkerhet en mångsidig och flexibel tjänst, goda personalförmåner och trevliga arbetskompisar!

Blev Du intresserad?

Sök tjänsten genom att registrera din CV på adressen www.uniflex.fi och länka din ansökan till denna tjänst senast 31.5.2020.

Tilläggsuppgifter om tjänsten ger Uniflexs HR-konsult Linda Huggare-Koskela tfn 040 685 5200 eller Regionchef Juha-Pekka Myllykangas tfn 050 913 4065

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot