(Poistunut julkaisusta)

Försäljnings- och marknadsföringsassistent, TETRA Chemicals
TETRA Chemicals Europe Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2018
TETRA Chemicals Europe Oy
TETRA Chemicals är Europas största tillverkare av kalciumklorid med ca. 50 anställda inom produktion, marknadsföring och försäljning av kalciumklorid i Karleby. Vi marknadsför och säljer kalciumkloridprodukter till väghållning, industri, jordbruk och livsmedelsindustrin. Vi är en del av TETRA Technologies Inc. –koncernen med 2400 anställda på fem kontinenter.
Toimenkuva
Är du systematisk, ansvarsfull och bekväm i snabbt förändrande situationer?
Behåller du en flexibel och positiv attityd även under press?

Då är du den vi söker som vår Försäljnings- och marknadsföringsassistent!

Som försäljnings- och marknadsföringsassistent ansvarar du för våra företagskunders kundbetjäning, som innehåller orderhantering och fakturering samt olika stödande uppgifter inom försäljning- och marknadsföring. Du deltar även i planering av försäljnings- och marknadsföringsaktiviter, samt producerar innehåll till våra websidor och vår marknadsföring. Dessutom sköter du om andra administrativa uppgifter som mötes- och mässarrangemang, stödande uppgifter inom personaladministration och andra löpande kontorsärenden.
Odotamme sinulta
Som person är Du
Initiativrik, systematisk och ansvarsfull. Du har en naturlig vilja att göra förstaklassigt arbete och är färdig att flexibelt ta tag i olika slags uppgifter. Du behåller den positiva attityden samt arrangemang- och samarbetsförmågan även när det är bråttom.
Koulutus ja työkokemus
Vi förväntar av Dig
Erfarenhet av liknande mångsidiga uppgifter, där du konkret har kunnat visa din förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt. Du är även van i att använda många olika system och upplever att du har mycket god datorvana. Dessutom kan du kommunicera både på finska, engelska och svenska i både tal och skrift.
Muut tiedot
Vi erbjuder Dig

Med säkerhet en mångsidig och flexibel tjänst, goda personalförmåner och trevliga arbetskompisar!

Blev Du intresserad?

Sök tjänsten genom att skicka din CV och fritt formulerade ansökan till kokkola@vmp.fi senast den 18.3.2018.

Tilläggsuppgifter fås av VMP Group rekryteringskonsult Mona Andersson-Kuorikoski tfn. 040 480 3832 eller mona.andersson-kuorikoski@vmp.fi
Kesto
Tillsvidare
Lisätietoja
Mona Andersson-Kuorikoski, Mona.Andersson-Kuorikoski@vmp.fi, 040 4803832
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.03.2018 mennessä.