(Poistunut julkaisusta)

Försäljare, Elisa
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2018

Är du en tävlings- och målinriktad försäljningsexpert? Vill du jobba med försäljning som en del av ett kunnigt team?

Till vårt kundföretag Elisa Abp söker vi till butiken i Vasa en försäljare för att arbeta deltid i ca 25-37.5h / vecka. Arbetsturerna utgörs av morgon-, kvälls- och veckoslutsturer beroende på butikens öppettider.

Den försäljare vi är ute efter är energisk, positiv och har utbyte av kundkontakten i försäljningsarbetet. Du har förmåga att hitta de rätta lösningarna för kundernas behov. Tidigare erfarenhet av försäljning eller försäljning inom operatörsbranschen ses som en stark fördel, men det viktigaste är ändå din säljande attityd, brinnande lust att växa och utvecklas som försäljare och förmåga att snabbt lära dig nytt. Du är en utåtriktad team player.

Arbetsuppgiften omfattar försäljning och kundservice i samband med telekommunikationsprodukter (mobiltelefoner, bredband, abonnemang, betal-TV mm.) i butiken.

Vi letar efter personer med:

intresse för telekommunikationssektorn

ett målinriktat arbetssätt

sociala färdigheter och som har lätt att jobba i team

service-mindedness

bra dator- och kommunikationskunskaper

flexibilitet och förmåga att arbeta i enlighet med butikens arbetstider

Vi erbjuder utmanande och meningsfulla uppgifter i ett ledande finländskt företag, en konkurrenskraftig lön och mobiltelefonförmån. Du stöds av ett team professionella kolleger, där hjälpen finns nära till hands när du behöver den!

Sökanden bör vara myndig. Den valda personen genomgår en säkerhetsutredning som görs av polisen, vilken är en förutsättning för anställningsförhållandet. Arbetet börjar så snart rätt person har hittats och ett tillsvidare anställningsförhållande ingås med Barona.

Är du den energiska och försäljningsinriktade person vi letar efter? Ansök gärna genast, för platsen tillsätts så snart den passande personen har hittats.