Försäljare (20-37,5 h/v) till sommaren på K-Market Kompis och K-Market Kiva, Kimitoön
K-Market Kompis och K-Market Kiva

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022
I sommar söker vi just dig till vårt gäng - dig, vars hjärta klappar för kunderna. Du vill lära dig något nytt och betjäna våra kunder med ett leende på läpparna. Du bidrar till att det är lätt för kunderna att handla i K-affären.

Vi förväntar oss att du har en glad inställning, mod att närma dig kunderna och att du är minst 18 år. Erfarenhet av butiksbranschen är ett plus, men inget tvång, för tillsammans instruerar vi dig om dina arbetsuppgifter. Det kan vara möjligt att stanna hos oss efter sommaren och göra skiften vid sidan av studierna.

Hos oss på K-Market Kompis och Kiva jobbar du i ett glatt gäng med 12 medarbetare. Vi är också bevisligen Kimitoöns bästa kundbetjänare.

På sommaren handlar många kunder i K-affären och vi betjänar dem med omfattande öppettider. Hos oss jobbar vi i rask takt, men avslappnat. Mångsidiga arbetsuppgifter i butiken gör att dina dagar på sommarjobbet blir omväxlande och intressanta. Hos oss går sommaren inte till spillo!

Vi erbjuder dig
− en ansvarsfull och trygg arbetsplats
− K:s introduktionsprogram
− kundbetjänings- och säljförmåga
− möjlighet att utvecklas i butiksbranschen och avancera till uppgifter du är intresserad av
− trevliga och inspirerande arbetskamrater

Skicka in din ansökan senast 31.03.2022 under adress axel.eriksson@k-market.com
Uppgiften är ett sommarjobb på viss tid under tiden 5.2022-9.2022 (om varaktigheten kan avtalas).
Närmare information om uppgiften ger Axel Eriksson, axel.eriksson@k-market.com.

Dataregistret för rekryteringen får du av den rekryterande butiken.

-----------
I K-gruppen kan du bygga en karriär vid sidan av 39 000 toppkunniga inom handel i Europa. Vi verkar inom dagligvaruhandeln, byggvaru- och husteknikhandeln samt bilhandeln. De självständiga K-köpmannaföretagarna är arbetets själ och inspirerade av dem drivs K-gruppen av ett starkt kall: god mat, att underlätta människornas vardag och göra världen till en bättre plats att leva på. Genom att intensivt verka tillsammans i hela huset kan vi om och om igen överträffa kundernas förväntningar i den fysiska butiken, som B2B-kompanjon och på nätet.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot