(Poistunut julkaisusta)

Förmånshandläggare till byrån i Karis
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Folkpensionsanstalten (FPA) svarar för grundtryggheten i olika livssituationer för alla som bor i Finland. FPA är en arbetsplats med många möjligheter. Vi har cirka 7 000 medarbetare runtom i landet. Vi ger kunderna service vid våra byråer, per telefon och på nätet. FPA är en rökfri arbetsplats.

Södra försäkringsdistriktet söker förmånshandläggare till byrån i Karis för fast anställning och för minst ett års visstidsanställning. Arbetet omfattar handläggning av rehabiliteringsförmåner.

I arbetsuppgifterna ingår att aktivt hålla kontakt med kunderna och våra samarbetspartner.

Vi önskar att du har en lämplig yrkes- eller yrkeshögskoleexamen, till exempel en sjukskötar-, hälsovårdar- eller socionomexamen. Erfarenhet inom hälsovårdsbranschen ger goda färdigheter för uppgiften. Arbetet förutsätter att du är serviceinriktad, kan samarbeta och är flexibel. Vi värdesätter förmåga att arbeta på både svenska och finska. Goda kunskaper i finska är en förutsättning. Därtill ser vi gärna att du är energisk, kan arbeta självständigt, prioritera dina arbetsuppgifter och snabbt anpassa dig till nya arbetssituationer.

Vi erbjuder intressanta och ansvarsfulla arbetsuppgifter, en dynamisk arbetsmiljö samt en stor organisations förmåner.

Närmare information ges av teamchef Tuija Häkkinen, tis 7.8 och ons 8.8 kl. 13–15, tfn 040 706 8469.

  • sista ansökningsdag 14.8.2018
  • referenskod R0718-451

Gör din ansökan i eRekry. Du får en bekräftelse per e-post när ansökan har tagits emot.