(Poistunut julkaisusta)

Företagsutvecklare
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Som företagsutvecklare får du fördjupa dig i den mångsidiga servicen på Karlebynejdens Utveckling Ab (KOSEK) och erbjuda tjänster till företagen i regionen. I uppgifterna ingår huvudsakligen att erbjuda rådgivning bland annat om ekonomi, finansiering, försäljning, marknadsföring och kundanskaffning till nya och aktiva företagare. I uppgiften ingår även att skapa kontakter till företagen och kartlägga deras behov. Arbetet omfattar även nätverkande vid olika informations- och utbildningsevenemang samt samarbete med olika projekt.

Som anställd tar du egna initiativ, är effektiv och serviceinriktad. Du har goda interaktions- och kommunikationsfärdigheter och kommer utmärkt överens med olika människor och intressentgrupper. Du har en god stresstålighet och är inte heller rädd för en hektisk takt.

För att kunna sköta uppgiften framgångsrikt förutsätts goda nätverksfärdigheter, en god problemlösningsförmåga och förståelse för företagsverksamhet och olika företagsformer. Du har dessutom en förmåga och vilja att handleda och sparra företagarna att utveckla sin företagsverksamhet.

För att vara behörig för uppgiften krävs en lämplig högskoleexamen. Kunskaper i svenska och engelska samt datakunskaper ses som meriter.

För att kunna sköta uppgiften krävs tillgång till egen bil.

Vi erbjuder ett fast arbetsförhållande och en chans att delta i utvecklingen av företagsfältet i det livskraftiga Karleby!

Ansökningstiden pågår fram till 25.10.2020. Arbetet börjar enligt överenskommelse. Skicka din ansökan, ditt CV och eventuellt löneanspråk till adressen jasmin.isohanni@eezy.f

Jasmin Isohanni
HR-Konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
0403075241
jasmin.isohanni@eezy.fi

www.eezygroup.fi