(Poistunut julkaisusta)

Företagskundrådgivare
Poolia Suomi Oy / Accountor Finago

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019

Accountor Finago

Finago är en föregångare inom digital ekonomistyrning och vill hjälpa sina kunder att vara framgångsrika. Produktfamiljen omfattar alla lösningar för digital ekonomistyrning som företaget och redovisningsbyrån behöver. Vi erbjuder våra kunder ett molnbaserat bokföringsprogram för effektiv ekonomistyrning samt tilläggstjänster med ett enda avtal.

Esittely

Accountor Finago söker en Företagskundrådgivare till ekonomiprogramsupport.

Om du är ett effektiv och yrkeskunnig kundbetjänare, så sök nu!

Työtehtävät

Du kommer att vara med i ett högt utvecklande och motiverat arbetsteam där det finns både nybörjare på karriären och proffsiga yrkeskunniga arbetare inom softwarebranschen och ekonomiadministrations branschen.

Ditt arbete innehåller:
- rådgivning per telefon, email och ”chat” om Procounter och Tikon programmen
- utredning och uppdatering av stödmaterial åt programanvändaren
- deltaga i utveckling i Finagos team

Edellytykset

Vi förväntar oss att du är:
- bra på att lösa problem
- systematisk och effektiv
- duktig och har positiv attityd att lära dej nya saker
- bra på finska och engelska, både muntligt och skriftligt

Vardagen är stundvis hektisk och du måste kunna hantera ett snabbt tidsschema samt prioritera ditt eget arbete. Det är viktigt att du hittar rätt lösning till kunden, det finns inga direkta anvisningar till alla kundkontakter.

I denna roll kommer du att lyckas om du kan ge utmärkt kundbetjäning och har tidigare erfarenhet av telefon- och/eller kundbetjäningsuppgifter.

Vi ser som fördel:
- behärskning av svenska
- en skolning inom handel eller/ock erfarenhet av bank-, software och/eller ekonomiadministration branschen
- erfarenhet av Procountor och Tikon programmen
- erfarenhet av Zendesk -tikettsystemet

Edut

Vi har som målsättning att vara en eftertraktad arbetsgivare. Våra styrkor är motiverade och nöjda arbetare. Vi satsar mycket på att vår personals välmående. Vi har byggd en arbetsmiljö där vi trivs och arbetaren har chanser att utvecklas. Vårt trivsamma kontor finns i Esbo, Kägeludden.

Vi erbjuder flexibla arbetstider, ergonomisk arbetsmil, omfattande arbetshälsovård, belöning baserad på resultat, motions- och kulturförmåner. Vi ordnar många gånger om året aktiviteter, teamdagar och många andra festligheter.

I början på din arbetskarriär får du ett omfattande inskolning och i fortsättningen ett konstant stöd i ditt arbete.

Lisätiedot

Blev du intresserad? Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta sanna.majava@poolia.fi, tel. 040 779 1349.

Sök platsen med att skicka ansökan, CV och en löneönskning. Observera att vi framskrider i rekryteringen när vi hittar lämpliga personer, så lämna inte sökande till sista minuten. Ansökningarna bearbetar vår samarbetspartner Poolia Suomi Oy.

Arbetet är en fastanställning och avtalet görs med Accountor Finago. Arbetet börjar strax när den rätta personen hittas.

Hakuohjeet

Ansökan sker endast genom att du registrerar ditt CV här på vår webbplats. Klicka på knappen Ansök till höger i denna annons. När du registrerar ditt CV rekommenderar vi att du fyller i så många uppgifter som möjligt samt att du bifogar ett färdigt CV. Kontrollera även att din e-postadress är korrekt ifylld.

Poolia är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket innebär att vi uppfyller de krav som är uppsatta av Bemanningsföretagen.