Företagsförsäljningskonsult
Poolia Suomi Oy / Accountor Finago

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2018

Accountor Finago

Finago är en föregångare inom digital ekonomistyrning och vill hjälpa sina kunder att vara framgångsrika. Produktfamiljen omfattar alla lösningar för digital ekonomistyrning som företaget och redovisningsbyrån behöver. Vi erbjuder våra kunder ett molnbaserat bokföringsprogram för effektiv ekonomistyrning samt tilläggstjänster med ett enda avtal.

Esittely

Vi söker till vårt framgångsrika och växande team ett entusiastisk

FÖRETAGSFÖRSÄLJNINSKONSULT

Till dina uppgifter hör försäljning av Procountor och Tikons ekonomiprogram till olika företag.

Työtehtävät

I din arbetsdag hör att svara på frågor åt potentiella kunder, göra offert och avtal samt att presentera och sälja distansprogrammen (go to mtg). Du ansvarar självständigt i försäljningsprocessen. Arbetet görs i första hand via telefon och email, men innehåller också möjlighet att besöka kunderna face to face (kundbesök distans är varenda vecka).

Du hör till ett försäljningsteam som innehåller 6 medlemmar och du gör samarbete med företagens försäljningsteam och specialister.

Edellytykset

Vi söker en person som trivs med försäljningsuppgifter och att konsultera med kunder, du skall vara initiativrik, långsiktig och vara en aktiv försäljare. Du kan ha bra erfarenhet av försäljningsuppgifter redan eller vara en nybörjare inom försäljning. Vi uppskattar ändå erfarenheter inom kundbetjäning, t.ex. av krävande kundbetjäningsuppgifter.

Vi hoppas att du kan flytande svenska, finska (och engelska) och en fördel är att du känner till dataprogrammen (ekonomi, bokföring).

Framför allt uppskattar vi en ivrig och modig inställning till att lära sej nytt, också en ambition att lyckas med att få resultat.

Lisätiedot

Du får ett omfattande introduktion och efter det ett fullständigt stöd i ditt försäljningsjobb. Kontoret är i Esbo, men efter introduktionsperioden kan du arbeta distans från ditt eget hem.

Blev du intresserad? Sanna Majava från Poolia ger dej gärna tilläggsuppgifter sanna.majava@poolia.fi, tel. 040 779 1349.

Sök platsen med att skicka ansökan, CV och en löneönskning. Observera att vi framskrider i rekryteringen när vi hittar lämpliga personer, så lämna inte sökande till sista minuten. Ansökningarna bearbetar vår samarbetspartner Poolia Suomi Oy.

Arbetet är en fastanställning och avtalet görs med Accountor Finago. Arbetet börjar strax när den rätta personen hittas.

Hakuohjeet

Ansökan sker endast genom att du registrerar ditt CV här på vår webbplats. Klicka på knappen Ansök till höger i denna annons. När du registrerar ditt CV rekommenderar vi att du fyller i så många uppgifter som möjligt samt att du bifogar ett färdigt CV. Kontrollera även att din e-postadress är korrekt ifylld.

Poolia är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket innebär att vi uppfyller de krav som är uppsatta av Bemanningsföretagen.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1204411
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sanna Majava (sanna.majava (a) poolia.fi)
  • Puhelin: +358207290838
  • Sijainti: Espoo, Uusimaa