(Poistunut julkaisusta)

Food -työntekijä BURGER KING® Oulunkylä/Kehä1, Helsinki
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018
TASTE IS KING!

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisketju. BURGER KING® -ravintoloita on yli 15 000 ympäri maailmaa yli 100 maassa. Ravintolat palvelevat noin 11 miljoonaa asiakasta päivittäin.

Restel Fast Food Oy toi kansainvälisen hampurilaisketjun Suomeen vuonna 2013, jonka jälkeen se on valloittanut valtakuntaa vauhdilla.

BURGER KING® -ravintoloiden tavoitteena on rakentaa yksi Suomen parhaista työpaikoista.

Haluatko Oulunkylän kingiksi?

Etsimme Helsinkiin Oulunkylän MotorCenteriin juuri avatun ravintolamme #kingijengiin täydennystä. Palvelemme asiakkaitamme 24/7, autokaistan kera. Joten jos haluat työpaikan, jossa aika kuluu kelloa katsomatta, hae meille töihin!

#Kingikokemus

Kaikki lähtee asenteesta. Jos olet innokas oppimaan uusia juttuja ja ymmärrät vielä loistavan palvelun päälle, saatat olla seuraava kingiläinen! Sovit loistavasti jengiimme, mikäli olet myös joustava ja innokas tarttumaan työhön. Kahden viikon perusteellisen koulutusjakson aikana opetamme kaiken, mitä sinun tulee työssäsi tietää. Uskomme työntekijöihimme ja pidämme huolen siitä, että koulutuksen jälkeen pystyt sukkuloimaan missä tahansa tilanteessa.

#Kingikyky

Kingissä jengissä jokainen pääsee tekemään kaikkia työtehtäviä niin asiakaspalvelusta siivoukseen ja ruuanvalmistukseen. Yhden työvuoron aikana saatat palvella niin asiakkaita, valmistaa tuotteita, hypätä tiskivuoroon ja kurvata siistimään ravintolaa - kun taas toinen vuoro saattaa kulua kokonaan kassalla asiakkaita kingiasenteella palvellen. Autamme sinua tulemaan maailman parhaaksi työssäsi. Lisää tietoa, siitä millaista on kuulua kingijengiin ja uramahdollisuuksistamme löydät nettisivuiltamme www.burgerking.fi.

#Kingikalenteri

Työn tyyppi on osa-aikainen, kolmivuorotyö ja tunteja sinulle kertyy keskimäärin 90h/3vk. Työskentelet vaihtelevissa vuoroissa aina aamuvaraisesta yömyöhään, arkena ja viikonloppuina. Tämä tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä.
Toivomme että saamme sinusta pysyvän kruununperillisen kuningaskuntaamme, joten työsuhde onkin toistaiseksi voimassaoleva.#Kingijengi | #BeYourWay

Be your way -filosofia näkyy toiminnassamme joka päivä, ja toivotamme sinut tervetulleeksi sellaisena kuin olet. Työn luonteen kannalta kingi tyyppi on sosiaalinen, kaikille ystävällinen ja aloitteellinen asiakaspalvelija. Työ sopii hyvin ilta- ja aamuvirkuille ja kaikille lisätienestiä haluaville. Meillä tulet oppimaan paljon ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta, paineensietokyvystä sekä luovasta ongelmanratkaisusta. BURGER KING® on Suomessa osa Restel-konsernia ja monipuoliset henkilöstöedut ovat myös sinun käytössäsi.

Täytä sähköinen hakemus 20.5.2018 mennessä. Jos kirjoittaminen ei ole sinun juttusi voit jättää meille myös video CV:n. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!