(Poistunut julkaisusta)

Food Service Aluepäällikkö / Oy Lantmännen Unibake Ab
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019


Lantmännen Unibake on kansainvälinen leipomoalan konserni, joka valmistaa leivonnaispakasteita ja tuoreita leipomotuotteita ammattikeittiöille ja vähittäiskaupalle. Tuotteemme ovat uunituoreita silloin, kun kuluttajat niitä tarvitsevat kellonajasta tai maanosasta riippumatta. Tavoitteenamme on tehdä leivästä asiakkaillemme kannattavaa liiketoimintaa laadukkailla tuotteilla ja huippuluokan ratkaisuilla, jotka ovat vastuullisesti ja kestävällä tavalla tuotettuja sekä korkeiden elintarviketurvallisuusstandardien mukaisia. Asiakkaitamme ovat ruokatalot, hampurilaisketjut ja keskusliikkeet ja tuotemerkkejämme ovat muun muassa Vaasan, Schulstad Bakery Solutions ja Vaasan Kotiuunin.

Lantmännen Unibaken pääkonttori sijaitsee Tanskassa ja sillä on 36 nykyaikaista leipomoa eri puolilla maailmaa. Yhtiön vuotuinen liikevaihto kansainvälisesti on EUR 1,1 miljardia ja sen palveluksessa työskentelee 6 000 henkeä yli 20 maassa. Suomessa meitä on 250 ja Baltiassa 150. Lisätietoa www.lantmannen-unibake.fi

Haemme Oy Lantmännen Unibake Ab Finlandin Food Service -organisaatioon Päijät-Hämeen ja Kaakkois-Suomen alueelle

Aluepäällikköä

vastaamaan Oy Lantmännen Unibake Ab Finlandin alueellisista asiakkaista ja tukkuliikeyhteistyöstä, sekä niiden kehittämisestä. Vastuualueeseesi kuuluu aktiivisen myyntityön lisäksi tuote- ja konseptikoulutusten sekä myyntiä edistävien tapahtumien järjestäminen alueellasi. Toteutat asiakkaidemme myyntiä edistäviä projekteja ja kampanjoita yhteistyössä organisaatiomme kanssa.

Odotamme Sinulta

  • Food Service -alan ja/tai myynnin tuntemusta vähintään kolmen vuoden ajalta
  • soveltuvaa kaupallista tai elintarvikealan koulutusta
  • hyviä myynti-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja
  • järjestelmällistä ja aikaansaavaa työskentelytapaa
  • pitkäjänteisyyttä ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
  • aktiivista, oma-aloitteista ja innostunutta otetta työhön
  • kykyä käyttää ja hyödyntää nykyaikaisia myynnin työkaluja ja järjestelmiä.

Englannin kielen taito on tehtävässä hyödyksi.

Lisätietoja antaa myyntipäällikkö Piia Töllinen puh. 050 586 0303 ti 8.1. klo 8–9, ke 9.1. klo 8–9 ja to 10.1. klo 14–16. Muina aikoina MPS-konsultti Nina Kalajoki, puh. 020 746 9413. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 16.1.2019 mennessä.