(Poistunut julkaisusta)

Food Service -aluepäällikkö / Lantmännen Unibake Finland, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018


Lantmännen Unibake on kansainvälinen leipomoalan konserni, joka valmistaa leivonnaispakasteita ja tuoreita leipomotuotteita ammattikeittiöille ja vähittäiskaupalle. Tuotteemme ovat uunituoreita silloin, kun kuluttajat niitä tarvitsevat kellonajasta tai maanosasta riippumatta. Tavoitteenamme on tehdä leivästä asiakkaillemme kannattavaa liiketoimintaa laadukkailla tuotteilla ja huippuluokan ratkaisuilla, jotka ovat vastuullisesti ja kestävällä tavalla tuotettuja sekä korkeiden elintarviketurvallisuusstandardien mukaisia. Asiakkaitamme ovat ruokatalot, hampurilaisketjut ja keskusliikkeet ja tuotemerkkejämme ovat muun muassa Vaasan, Schulstad Bakery Solutions ja Vaasan Kotiuunin.

Lantmännen Unibaken pääkonttori sijaitsee Tanskassa ja sillä on 36 nykyaikaista leipomoa eri puolilla maailmaa. Yhtiön vuotuinen liikevaihto kansainvälisesti on EUR 1,1 miljardia ja sen palveluksessa työskentelee 6 000 henkeä yli 20 maassa. Suomessa meitä on 250 ja Baltiassa 150. Lisätietoa www.lantmannen-unibake.fi

Haemme

Aluepäällikköä Pääkaupunkiseudulle / Suur-Helsingin alueelle

Oletko luontaisesti utelias ja haluat aktiivisesti tehdä myyntiä ja päästä työskentelemään laadukkaiden elintarvikkeiden parissa? Onko sinulla poltetta ja kykyä kehittää ennakkoluulottomasti erilaisia tapoja kasvattaa ja kehittää asiakasyhteistyötä? Jos innostuit, ota yhteyttä!

Vastaat Lantmännen Unibake Finlandin alueellisista asiakkaista ja tukkuliikeyhteistyöstä, sekä niiden kehittämisestä. Myyntityön lisäksi pääset toteuttamaan tuote- ja konseptikoulutuksia sekä järjestämään myyntiä edistäviä tapahtumien alueellasi. Autat asiakkaitamme edistämään myyntiään innovatiivisilla projekteilla ja kampanjoilla yhteistyössä myynti- ja markkinointitiimiemme kanssa. Sinun avullasi meistä tulee tehokkaampi organisaatio ja entistäkin innostuneempi ratkaisujen tarjoaja asiakkaillemme.

Odotamme Sinulta

  • Food Service/Retail -alan ja myynnin tuntemusta vähintään kolmen vuoden ajalta
  • soveltuvaa kaupallista tai elintarvikealan koulutusta
  • hyviä myynti-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja
  • järjestelmällistä työskentelytapaa
  • pitkäjänteisyyttä ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
  • aktiivista, oma-aloitteista ja innostunutta otetta työhön
  • kykyä käyttää ja hyödyntää nykyaikaisia myynnin työkaluja ja järjestelmiä esim. CRM, Microsoft Office
  • englanninkielen taito on tehtävässä hyödyksi.

Tarjoamme vastuullisen työpaikan, positiiviset ja kannustavat kollegat sekä ympäristön, jossa on tekemisen meininki. Meillä on ystävällinen ja avoin yrityskulttuuri, joka tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden vaikuttaa. Kannustamme ja rohkaisemme toisiamme avoimeen keskusteluun ja ottamaan vastuuta oman työn ohella myös yrityksemme tulevaisuudesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntipäällikkö Sami Lehtonen tiistaina 14.8. klo 14:30–16:00 ja perjantaina 17.8. klo 10:30–11:30 puh. 040 523 6900 ja muina aikoina MPS-konsultti Nina Kalajoki puh. 020 746 9413. Mikäli kiinnostuit täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta 19.8.2018 mennessä.