(Poistunut julkaisusta)

Food & Beverage Manager
Radisson Blu Seaside Hotel

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019
Suomen Radisson Blu Hotellit hakevat työntekijöitä jotka haluavat onnistua. Etsimme parasta henkilöä, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä ja tuloksia. Palvelufilosofiamme Yes I Can! on paljon muutakin kuin pelkkä slogan: se on henkilökuntamme elämäntapa, jolla varmistetaan ainutlaatuinen asiakaskokemus sekä ammatillinen ja henkilökohtainen kehittyminen. Hotellimme menestyminen on vahvasti riippuvainen henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita.

OLETKO ETSIMÄMME FOOD & BEVERAGE MANAGER RADISSON BLU SEASIDE HOTELIIN?

Täysin uudistunut Radisson Blu Seaside Hotel on kunnianosoitus helsinkiläiselle elämänmenolle, stadilaisuudelle ja sen kiinnostaville ilmiöille Helsinki State of Mind -hengessä.

Etsimme nyt uudistettuun ja suosittuun hotelliimme rautaisen ammattitaidon omaavaa Food & Beverage Manageria. Tulosvastuullisen ravintolapäällikön vastuualueena ovat hotellimme monipuoliset ravintolatoiminnot: Bistro Gimis, Ro-Ro Bar, laaja Meeting & Events kokousosasto sekä laadukas Super Breakfast -aamiaistuotteemme. Onnistumista laajassa ja vastuullisessa tehtävässä Sinua auttavat joukko talon ammattilaisia. Työ kansainvälisessä hotellissa tuo arkeen mukaan jatkuvan ja korostuneen laadun vaalimisen.

Arvostamme hakijan monipuolista kokemusta ja näyttöjä menestyksellisestä ravintolatoiminnan johtamisesta. Suhtaudut työhösi intohimolla ja olet sitoutunut kehittymään ja kehittämään. Feel The Difference –asiakaslupauksemme on Sinulle sydämenasia. Johdat tiimiäsi vahvalla esimerkillä toimien samalla innostavana suunnannäyttäjänä.

Tarjoamme Sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi Stadin mielenkiintoisimmassa tapahtumatalossa. Pääset näköalapaikalle kansainväliseen ja kehittyvään Radisson Blu -ketjuun ja tätä kautta saat mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamistasi. Toimit suoraan hotellinjohtajan alaisuudessa ja olet samalla hotellimme johtoryhmän jäsen. Hotellissamme Sinua odottavat monipuoliset tehtävät sekä ammattitaitoiset ja mukavat Yes I Can! -henkiset työkaverit. Kaupan päälle saat kattavat S-ryhmän ja Radisson Hotel Groupin henkilöstöedut ja uramahdollisuudet Lisätietoja tehtävästä antaa General Manager Kaija-Riitta Uusitalo numerosta 050-3883885 tai sähköpostilla kaija-riitta.uusitalo@radissonblu.com. Lähetä hakemus palkkatoivomuksineen sekä cv 4.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani henkilöstöpalveluyritys Enjoy (Extremely Nice Job Oy).