(Poistunut julkaisusta)

Food & Beverage Director
Hotel Kämp

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Juuri nyt Kämp hakee osaavaan ja vahvaan joukkoonsa vakituiseen työsuhteeseen

Food & Beverage Directoria

Food & Beverage Directorina johdat tulosvastuullisesti Hotel Kämpin ravintola-, kokous- ja bankettiliiketoimintaa. Vastaat Food & Beverage -konseptien kehittämisestä ja toteuttamisesta, henkilöstösi valmentamisesta, motivoinnista ja hyvinvoinnista sekä asiakaskokemuksen korkeasta laadusta. Menestyvää ravintolatoimintaa ja johtamistasi mitataan taloudellisen tuloksen, asiakastyytyväisyyden, konseptien toteutusasteen ja henkilöstötyytyväisyyden tunnusluvuilla. Olet johtoryhmän jäsen ja raportoit General Managerille.

Henkilökuntasi koostuu noin 100:sta ammattilaisesta, joiden innostaminen ja osaamisen kehittäminen on sinulle ensiarvoisen tärkeää. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta sekä vähintään viiden vuoden kokemusta vaativista alan esimiestehtävistä. Hotellin kansainvälisen ilmapiirin huomioiden puhut ja kirjoitat erinomaisesti suomea ja englantia, muu kielitaito lasketaan eduksi. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja sinulla on hyvä paineensietokyky ja intohimo toimialaan.

Tarjoamme Sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi pääkaupunkiseudun maineikkaimmassa hotelli- ja ravintola-alan konsernissa nuorekkaiden, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten parissa sekä Kämp Collection Hotelsin monipuoliset henkilökuntaedut tukemaan laadukasta vapaa-ajan viettoasi.

Lisätietoa tehtävästä antaa General Manager Tuomas Liewendahl, tuomas.liewendahl@hotelkamp.com. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2019. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioimme vain hakulinkin kautta saapuneet hakemukset.