(Poistunut julkaisusta)

FME-insinööri
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Haemme asiakkaallemme Olkiluodon alueelle FME-insinööriä ohjaamaan sekä valvomaan laitoksella tapahtuvaa työtä. FME-insinöörin vastuualueena on huolehtia erityisesti ulkopuolisten materiaalien virrasta ja näihin liittyvistä turvallisuustekijöistä.

Kenttävalvonnan lisäksi FME-insinööri toimii asiantuntijaroolissa ja koordinoi tarvittaessa muun tiimin toimintaa laitosalueella.

Toivomme, että sinulla olisi tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta. Sinulla tulisi olla myös taitoja hallita yleisimmät toimisto-ohjelmat sekä laatia raportteja ja kirjallisia ohjeistuksia. Positiivisen asenteen lisäksi tunnistat itsessäsi myös hyvät tiimityöskentelytaidot. Suomen kielen lisäksi käytät mielelläsi työssäsi tarvittaessa myös englannin kieltä.

Mikäli kiinnostuit, niin laitathan meille pikaisesti hakemusta, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan, kun alueelle vaadittava kulkulupaprosessi on suoritettu.

Työsuhde on määräaikainen vuoden loppuun asti, mutta tehtävässä on jatkomahdollisuus myös pidempi aikaiseen työsuhteeseen.
Lisätietoja tehtävästä saat Sini Suolahdelta p. 040 664 1447. Tehtävän viimeinen hakupäivä on 16.03.2020.