Flow Controller
Meconet Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Kiinnostaako työ suomalaisten ja kansainvälisten asiakkaiden parissa? Olet asiakaspalvelualtis ja sinulla on kiinnostusta toimitusketjujen hallintaa kohtaan?

"Me Meconetillä panostamme ihmisiin ja teknologiaan. Meillä työskentelee jo 250 huippuasiantuntijaa, jotka uskovat yhteistyön voimaan. Haluamme ymmärtää asiakkaitamme ja olemme apuna koko tuotteiden elinkaaren ajan: aina tuotesuunnittelusta ja piensarjoista tehokkaaseen massatuotantoon. LEAN-ajattelu ohjaa kaikkea tekemistämme. Haluamme jatkuvasti oppia ja parantaa toimintaamme. Meconet on kansainvälinen ja taloudellisesti vakavarainen perheyhtiö. Liikevaihtotasomme on 50 miljoonaa euroa."

Etsimme Meconet Oy:lle Vantaalle Flow Controlleria vakituiseen työsuhteeseen työskentelemään tilausten käsittelyn parissa. Työssä pääset olemaan yhteydessä eri toimittajien ja asiakkaiden kanssa niin puhelimitse kuin sähköpostitse. Huolehdit asioiden sujumisesta asiakkaiden, toimittajien ja valmistuksen välillä.

Hakemamme henkilö on järjestelmällinen ja omaa reippaan sekä asiakaspalvelualttiin asenteen. Työskentelet sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Lisäksi sinulla on tehtävää vastaava kaupallinen- tai tekninen peruskoulutus mahdollisesti toimitusketjun hallinnan tai logistiikan osa-alueelta.

Eduksesi on, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai olet tehnyt töitä kansainvälisten asiakkaiden parissa. Lisäksi kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä on eduksi. Kuitenkin kaikista tärkeimpänä tässä roolissa on halu oppia uutta ja kehittää omaa osaamista.

Tarjolla on erittäin mielenkiintoinen tehtävä innostavassa ja osaavassa tiimissä. Hyvä mahdollisuus kehittyä toimitusketjun ohjaamisen ja hankintatoimen asiantuntijaksi.

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, haethan sitä pikimmiten osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan CV. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja tehtävä tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä. Älä siis epäröi hakea, sillä sopiva henkilö voit olla juuri sinä!

Varauduthan mahdolliseen videohaastatteluun!

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Anniina Nyholm puh. 0406822644 tai anniina.nyholm@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1497923
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Anniina Nyholm (anniina.nyholm (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Vantaa